Yandex Metrica

Ay Tutulması Türkiye'den izlenebilir mi 2024? Ay Tutulması hangi gün, saat kaçta olacak?

Ay Tutulması Türkiye'den izlenebilir mi 2024? Ay Tutulması hangi gün, saat kaçta olacak?

Doğa severler ve astroloji tutkunları, Ay tutulmalarının tarihlerini ve günlerini merakla araştırıyor. 2024'ün ilk Ay tutulması, yarı gölgeli bir Ay tutulması olacak. Gökyüzü olayları takvimine baktığımız vakit bu yıl toplamda 2 Ay tutulması meydana gelecek. Peki, Ay Tutulması Türkiye'den izlenebilir mi 2024? Ay Tutulması hangi gün, saat kaçta olacak?

Gündem

26.03.2024, 05:03

Astroloji tutkunu insanlar, gök olaylarından biri olan ve yılda toplamda iki kere meydana gelen Ay tutulmasının tarihini araştırıyorlar. 2024 yılında olacak Ay Tutulmasının Türkiye'den izlenip izlenmeyeceğide merak konusu oldu. Peki,  Ay Tutulması Türkiye'den izlenebilir mi 2024? Ay Tutulması hangi gün, saat kaçta olacak?

Hamas'tan Erdoğan'a Kuvay-ı Milliye cevabı: Kardeş Türk halkıyla gurur duyuyoruz Hamas'tan Erdoğan'a Kuvay-ı Milliye cevabı: Kardeş Türk halkıyla gurur duyuyoruz Haberi Görüntüle

AY TUTULMASI HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA OLACAK?

2024 yılının ilk Ay tutulması, 25 Mart Pazartesi günü olacak. Bu olayda, Ay'ın yarı gölgeli bir tutulması yaşanacak. Bu tutulma, Solucan Ay olarak da biliniyor.

2024 Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS sınav yerleri açıklandı mı? 2024 Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS sınav yerleri açıklandı mı? Haberi Görüntüle

AY TUTULMASI TÜRKİYE'DEN İZLENEBİLİR Mİ 2024?

Ay tutulması ne yazık ki Türkiye'den izlenemeyecek. Tutulma, Amerika, Antarktika, Alaska ve kuzeydoğu Rusya'dan izlenebilir konumda olacak.

DEM Partili Tunceli Belediyesi'nden skandal adım! 'Dersim' olarak değiştirildi DEM Partili Tunceli Belediyesi'nden skandal adım! 'Dersim' olarak değiştirildi Haberi Görüntüle

AY TUTULMASI NE ANLAMA GELİYOR, NEDİR?

Ay, kendi yörüngesinde dönerken zaman zaman Dünya'nın gölgesine girer. Bu duruma Ay tutulması denir. Ay tutulması genellikle yılda iki kez meydana gelir. Ancak bazı özel durumlarda Ay tutulması hiç oluşmayabilir veya üç kez ortaya çıkabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading