Yandex Metrica

Hamas'tan Erdoğan'a Kuvay-ı Milliye cevabı: Kardeş Türk halkıyla gurur duyuyoruz

Hamas'tan Erdoğan'a Kuvay-ı Milliye cevabı: Kardeş Türk halkıyla gurur duyuyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kuvay-ı Milliye ne ise Hamas da odur' sözlerine Hamas'tan yanıt geldi. Yapılan açıklamada, Erdoğan'ın bu sözleriyle gurur duyduklarını, başkenti Kudüs olacak bağımsız devlet kurma hakkına verdiği destekten dolayı 'Kardeş' olarak gördükleri belirtildi.  

Gündem

30.04.2024, 06:50

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda gerçekleştirdiği konuşmada, ''Milli Mücadele sırasında Türkiye'deki Kuvayımilliye ne ise Hamas da işte aynen odur.'' ifadelerinde bulunmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözlerine Hamas'tan yanıt geldi, ''Gurur duyduk.''.

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin Türkiye'ye geleceğini duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'de yaptığı konuşma sırasında bütün dünyaya seslenerek Hamas'ın yanında Türkiye'nin olduğunu açıkladı.

Erdoğan'ın o sözlerine Hamas'tan yanıt gecikmedi.

Cem Yılmaz kaç yaşına girdi, doğum günü ne zaman? Cem Yılmaz uzun yaşamanın sırrı ne? Cem Yılmaz kaç yaşına girdi, doğum günü ne zaman? Cem... Haberi Görüntüle

HAMAS: GURUR DUYUYORUZ

Hamas tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleriyle alakalı yazılı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Erdoğan'ın sözleri ile gurur duyduklarını belirterek, ''Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cesur açıklamaları ve onurlu duruşları, kardeş Türk halkının tarihi ve özgün konumunu somutlaştırmaktadır. Halkımız, Gazze Şeridi'ndeki insanlarımıza yönelik aldığı tutum ve halkımızın topraklarını özgürleştirme, oraya geri dönüş ve başkenti Kudüs olan bağımsız bir devlet kurma hakkını destekleme konusunda mücadelesinde, cesur bir ses olarak bu açıklamaları ezberleyecektir'' ifadeleri kullanıldı.

Yarın hastaneler açık mı (1 Mayıs 2024)? 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı, kapalı mı? Yarın hastaneler açık mı (1 Mayıs 2024)? 1 Mayıs'ta hastaneler... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Filistin halkının özgürlük ve topraklarını kurtarma amaıyla verdiği mücadelesindeki tutumlarını çok değerli görüyoruz.' ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ''Bütün dünya bilsin, anlasın, idrak etsin: Ne suikast girişimlerine, ne darbe girişimlerinize, ne ekonomik saldırılarınıza, ne de algı operasyonlarınıza boyun eğeceğiz. Tayyip Erdoğan olarak tek başıma kalsam dahi, Allah ömür verdikçe Filistin mücadelesini savunmaya, mazlum Filistin halkının sesi olmaya devam edeceğim, devam edeceğiz'' ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading