Yandex Metrica

Arnavutköy - İstanbul Havalimanı Metrosu ücretsiz mi olacak? Arnavutköy - İstanbul Havalimanı Metrosu hangi güne kadar ücretsiz, kaç gün?

Arnavutköy - İstanbul Havalimanı Metrosu ücretsiz mi olacak? Arnavutköy - İstanbul Havalimanı Metrosu hangi güne kadar ücretsiz, kaç gün?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından projesi bitirilen ve hayata geçirilecek olan Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Hattı'nın açılış anı sonunda geldi çattı. Yeni metro hattı ile birlikte Arnavutköy ile İstanbul Havalimanı arasındaki ulaşım süresi yalnızca 8 dakika olacak. 19 Mart Salı günü gerçekleştirilecek olan açılış etkinliği öncesinde, arama motorlarında yoğun olarak "Arnavutköy - İstanbul Havalimanı Metrosu ücretsiz mi olacak? Arnavutköy - İstanbul Havalimanı Metrosu hangi güne kadar ücretsiz, kaç gün?" gibi sorgular yapıldı.

Gündem

09.04.2024, 08:09

Bugün açılışı yapılan Arnavutköy - İstanbul Havalimanı Metro Hattı'na dair detaylar merak ediliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında inşa edilen metro hattı, 19 Mart 2024 tarihiyle birlikte (bugün) vatandaşın kullanımına sunulacak. Bu önemli gelişme, bölge sakinleri ve İstanbul'un ulaşımını kullananlar için büyük bir kolaylık ve konfor sağlayacak. Yapımı tamamlanan metro hattı, Arnavutköy ile İstanbul Havalimanı arasındaki ulaşımı büyük ölçüde hızlandıracak ve geliştirecek olması vatandaşı heyecanlandırdı. Peki, Arnavutköy - İstanbul Havalimanı Metrosu ücretsiz mi olacak? Arnavutköy - İstanbul Havalimanı Metrosu hangi güne kadar ücretsiz, kaç gün?

Eylem Tok'un suç ortağı tahliye oldu acılı baba isyan etti: Niye aldınız neden bıraktınız Eylem Tok'un suç ortağı tahliye oldu acılı baba isyan etti:... Haberi Görüntüle

ARNAVUTKÖY - İSTANBUL HAVALİMANI METROSU HANGİ DURAKLARDAN GEÇİYOR?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, heyecanla beklenilen bu hattın Arnavutköy, Taşoluk, İstanbul Havalimanı Kargo ve İstanbul Havalimanı Terminal olmak üzere dört istasyondan oluştuğunu belirterek Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metro Hattı ile Arnavutköy ilçesinin Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı ile bağlanacağını bildirdi. Bakan Uraloğlu, böylece Arnavutköy'den İstanbul Havalimanı ve Zincirlikuyu'ya kadar kesintisiz ulaşım sağlanacağına işaret ederek, "Hattın açılmasıyla Bakanlığımızın İstanbul'a kazandırdığı raylı sistem hatlarının uzunluğu da 161,7 kilometreye ulaşacak, İstanbul'un toplam raylı sistem ağı uzunluğu ise 362 kilometreye çıkacak." bilgisini paylaştı.

Arnavutköy'den başlayarak ilerleyen metro hattının ilk durağı, ilçeye bağlı Taşoluk Mahallesi'nde bulunacak. Ardından, Taşoluk Mahallesi'ndeki durağın hemen sonrasında İstanbul Havalimanı Kargo istasyonu gelecek. Son olarak, bu hattın son durağı ise İstanbul Havalimanı Terminal durağı olacak. Bu güzergah, Arnavutköy ile İstanbul Havalimanı arasındaki hızlı ve etkili bir ulaşım sağlayacak olan metro hattının rotasıdır.

ABD önce Gazze'ye baksın! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1915 olayları üzerinden asılsız iddialara sert tepki ABD önce Gazze'ye baksın! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1915 olayları üzerinden asılsız... Haberi Görüntüle

ARNAVUTKÖY - İSTANBUL HAVALİMANI METROSU ÜCRETSİZ Mİ OLACAK?

Arnavutköy - İstanbul Havalimanı metrosu 31 Mart Pazar gününe kadar kullanımı ücretsiz olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading