Yandex Metrica

AÖF bahar dönemi ara sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman? Anadolu Üniversitesi final sınav tarihi belli oldu mu?

AÖF bahar dönemi ara sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman? Anadolu Üniversitesi final sınav tarihi belli oldu mu?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim (AÖF) bahar dönemi ara sınavları tamamlandı ve adayların sorulara ve cevaplara erişimi sağlandı. Açıköğretim öğrencileri şimdi AÖF vize sınavı sonuçlarına ve final sınav tarihlerini merak ediyor. Peki, AÖF bahar dönemi ara sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman? Anadolu Üniversitesi final sınav tarihi belli oldu mu?

Gündem

01.04.2024, 09:51

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınav takvimine göre, 2023-2024 bahar dönemi ara sınavları gerçekleştirildi. Peki, AÖF bahar dönemi ara sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman? Anadolu Üniversitesi final sınav tarihi belli oldu mu?

23 Nisan (Bugün) Adana'da otobüsler bedava mı? Şanlıurfa'da, Gaziantep'te 23 Nisan'datoplu taşıma ücretsiz mi? 23 Nisan (Bugün) Adana'da otobüsler bedava mı? Şanlıurfa'da, Gaziantep'te 23... Haberi Görüntüle

AÖF BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) vize sınavları 23-24 Mart tarihlerinde yapıldı ve sorular ile cevaplar adaylarla paylaşıldı. Adaylar, AÖF sorularına ve cevaplarına ekampus.anadolu.edu.tr adresinden erişebiliyorlar. Sorular ve cevaplara itiraz etme süresi 26 Mart günü sona erecek.

AÖF sonuçlarının ise Nisan ayının başına kadar açıklanması bekleniyor.

Onlar teleferik kazasının kahramanları! 500 personel nefes kesen kurtarma operasyonuna imza attı! Onlar teleferik kazasının kahramanları! 500 personel nefes kesen kurtarma operasyonuna... Haberi Görüntüle

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ FİNAL SINAV TARİHİ BELLİ OLDU MU?

AÖF bahar dönemi final sınavı 25-26 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek, yaz okulu sınavı ise 17 Ağustos günü yapılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading