Yandex Metrica

Ankara'ya kar mı yağacak? 21-22 Mart Ankara'da kar nereye yağacak?

Ankara'ya kar mı yağacak? 21-22 Mart Ankara'da kar nereye yağacak?

Bahar sıcaklıkları artmaya başlamışken hava durumu bir anda değişti. Soğuk ve yağışlı hava yeniden kendisini gösteriyor. Bazı kentlerimiz için kar yağışı ve sağanak yağış uyarısı da peş peşe geldi. Ankara'ya kar mı yağacak? 21-22 Mart Ankara'da kar nereye yağacak? soruları ise Ankara'da yaşayan vatandaşlarca sorulmaya başlandı. Ankara'da Mart ayının son günlerinde kar yağışı beklentisi oluştu.

Gündem

22.03.2024, 11:34

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son tahminlere göre Ankara'da hava sıcaklıkları hızla düşüyor. Ankara'da yer yer sağanak yağmurların görüleceği belirtilirken kar yağışı için de uyarı geldi.

İYİ Parti'de üst düzey bir isim daha istifa etti İYİ Parti'de üst düzey bir isim daha istifa etti Haberi Görüntüle

ANKARA'YA KAR MI YAĞACAK? 

Perşembe gününden itibaren Ankara'da kar yağışlarının görülebileceği belirtildi. TRT Haber'de yer alan bilgiye göre Ankara'da yağmurl havanın  perşembe gününden itibaren kar yağışına dönmesi bekleniyor. Ankara'da sıcaklıklar sıfıra yaklaşması beklenirken kent genelinde kar yağışı da bekleniyor. 

23 Nisan 2024 Çocuk Bayramı etkinlikleri! İBB, 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda ücretsiz konser, etkinlik var mı? 23 Nisan 2024 Çocuk Bayramı etkinlikleri! İBB, 23 Nisan Çocuk... Haberi Görüntüle

21-22 MART ANKARA'DA YAR VAR MI?

Özellikle 21 Mart Perşembe gününden itibaren Ankara'da hava sıcaklıklarının hızla düşeceği ve kentte kar yağışı görülebileceği belirtildi. 22 Mart Cuma günü de kentte kar yağışlarının etkili olması bekleniyor.  Ankara'da kar yağışı ile birlikte kentte sıcaklık gece en düşük 0, en yüksek ise 4 derece civarında olması bekleniyor. 

6 ilde sarı kodlu alarm! Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı! 17 Nisan bugün hava nasıl olacak? 6 ilde sarı kodlu alarm! Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve rüzgar... Haberi Görüntüle

ANKARA'DA KAR TUTACAK MI?

Havanın Modu sayfasında Ankara'da kar beklentisine ilişkin yapılan değerlendirmede  "Ankara'da ise 21 Mart Perşembe günü Ankara'da kar yağışı bekleniyor. kısa süreli birikim oluşması muhtemel." denildi. 

Merkür retrosu etkileri ne, ne zaman bitecek 2024? Merkür retrosu nedir? Merkür retrosu etkileri ne, ne zaman bitecek 2024? Merkür retrosu... Haberi Görüntüle

ANKARA HAVA DURUMU

Ankara_hava_durumu.jpg

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading