Yandex Metrica

Aman şemsiyesiz çıkmayın! Meteoroloji'den İstanbullu vatandaşları korkutan uyarı

Aman şemsiyesiz çıkmayın! Meteoroloji'den İstanbullu vatandaşları korkutan uyarı

Meteoroloji'den alınan hava durumu tahmin raporuna göre, yağışlar İstanbul'un birçok ilçesinde etkisini artıracak. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı:

Gündem

23.01.2024, 19:39

İstanbul, ağustos ayında şiddetli yağmura teslim oldu. Dün akşam saatlerinde AKOM tarafından yapılan uyarının ardından gece saatlerinde başlayan yağmur, ilerleyen saatlerde şiddetini artırdı.

Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörün CHP bağlantısı ifşa oldu! Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörün CHP bağlantısı... Haberi Görüntüle

'SARI KODLU' KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

MGM'den İstanbul için turuncu kodlu uyarı yapılırken, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kıyılarda hortum oluşma riski ve yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır denildi. Öte yandan vatandaşlar, yağışa bağlı olarak ani sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

23 Nisan bugün İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi? Bugün (Çocuk Bayramı) İETT otobüs metrobüs metro bedava mı? 23 Nisan bugün İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi? Bugün (Çocuk Bayramı)... Haberi Görüntüle

İSTANBUL İÇİN 'TURUNCU' KODLU UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; yarın sabah ilk saatlerden itibaren Marmara’nın doğusunda görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, İstanbul ve Yalova çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2), İstanbul'un Anadolu Yakası, Kocaeli, Sakarya, çevrelerinde çok kuvvetli (51-75 kg/m2) ve yer yer şiddetli (75 kg/m2 ve üzeri) olması bekleniyor. 

 

23 Nisan Bugün Konya'da otobüsler bedava mı? Konya'da tramvay ücretsiz mi? 23 Nisan Bugün Konya'da otobüsler bedava mı? Konya'da tramvay ücretsiz... Haberi Görüntüle

VALİ YERLİKAYA'DAN UYARI

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yarın için şiddetli sağanak uyarısında bulundu. Vali Yerlikaya paylaşımında, "Perşembe (yarın) sabah saatlerinden itibaren İstanbul’da gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli, Anadolu Yakası'nda çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor. Ani sel ve su baskınına karşı dikkatli ve tedbirli olalım" dedi.

Üsküdar- Samandıra metro arızası düzeldi mi, son durum ne? Üsküdar- Samandıra metro arızası düzeldi mi, son durum ne? Haberi Görüntüle

AFAD'DAN SMS'Lİ UYARI

Öte yandan bir uyarı da AFAD'dan geldi. Cep telefonlarına gönderilen SMS'te "İstanbul'da Persembe ilk saatlerden itibaren cok kuvvetli yagis bekleniyor.Sel, yildirim, dolu, hortum gibi olumsuzluklara karsi dikkatli ve tedbirli olun" denildi.Bir uyarı da AFAD'dan geldi. Cep telefonlarına gönderilen SMS'te "İstanbul'da Persembe ilk saatlerden itibaren cok kuvvetli yagis bekleniyor.Sel, yildirim, dolu, hortum gibi olumsuzluklara karsi dikkatli ve tedbirli olun" denildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading