Yandex Metrica

Üsküdar- Samandıra metro arızası düzeldi mi, son durum ne?

Üsküdar- Samandıra metro arızası düzeldi mi, son durum ne?

Üsküdar-Samandıra metro hattında beklenmedik bir arıza meydana geldi. M5 metro hattı kullanıcıları, durumun ne zaman düzeltileceğini merak ediyor. Peki, Üsküdar- Samandıra metro arızası düzeldi mi, son durum ne?

Gündem

25.04.2024, 00:09

22 Nisan Pazartesi günü erken saatler olan M5 Üsküdar- Samandıra Metro Hattı'ndaki arıza sebebi ile metro istasyonunda yoğunluk hat safhaya çıkmış durumda. Yoğunluktan ötürü her iki yöndede İETT otobüsleri ücretsiz bir şekilde ring seferleri düzenlemekte. Peki, Üsküdar- Samandıra metro arızası düzeldi mi, son durum ne?

Sosyal medyada tepkiler çığ gibi! CHP değişmez: Ankara Büyükşehir Belediyesi cami logosunda rahatsız oldu! Sosyal medyada tepkiler çığ gibi! CHP değişmez: Ankara Büyükşehir Belediyesi... Haberi Görüntüle

ÜSKÜDAR - SAMANDIRA METRO ARIZASI DÜZELDİ Mİ, SON DURUM NE?

Metro İstanbul'dan konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Zorunlu bakım çalışmaları nedeni ile 23 Nisan Salı günü M5 Hattı Üsküdar-Altunizade istasyonları arasında yaklaşık 15 dakika aralıklarla mekik seferleri yapılacaktır. Altunizade-Samandıra Merkez istasyonları arasında normal sefer tarifesi uygulanacaktır. Yolcularımızın Üsküdar ve Altunizade istasyonlarında oluşabilecek yoğunluk ve beklemelerden etkilenmemeleri için;

Üsküdar İstasyonu 1 numaralı girişin karşısında, sahil tarafında bulunan İETT durağından Altunizade yönüne,

Altunizade İstasyonu'ndan 6 numaralı girişin yanında bulunan İETT durağından Üsküdar yönüne, ücretsiz İETT ring seferleri düzenlenecektir.

Yolcularımız alternatif olarak bu otobüsleri kullanarak istasyonlardaki yoğunluktan etkilenmeden ulaşım sağlayabileceklerdir" açıklamasında bulunuldu.

Danıştay Başkanlığı'na yeniden Zeki Yiğit seçildi Danıştay Başkanlığı'na yeniden Zeki Yiğit seçildi Haberi Görüntüle

ÜSKÜDAR - SAMANDIRA METRO ARIZASI NEDEN OLDU?

İstanbul'da uzun süredir devam eden bir metro arızası yaşandı. M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda dün saat 06.00'dan itibaren başlayan aksaklık hala devam etmekte. Metro İstanbul, bu problemi 'zorunlu bakım çalışması' olarak tanımladı ve bu nedenle seferler, Atunizade istasyonundan aktarmalı olarak devam ettiriliyor. Bugün de devam etmesi beklenen çalışmalar sebebiyle Üsküdar-Altunizade istasyonları arasındaki seferler, 20-25 dakika aralıklarla yapılmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading