Yandex Metrica

Altılı masanın adayı belli mi? İYİ Parti ilk defa bu isme yeşil ışık yaktı

Altılı masanın adayı belli mi? İYİ Parti ilk defa bu isme yeşil ışık yaktı

İYİ Partili Erhan Usta, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun olası cumhurbaşkanlığı adaylığına yeşil ışık yaktı. Usta, "Kılıçdaroğlu adayım derse ben sıcak bakarım. Kemal Bey'in iyi bir aday olabileceğini düşünüyorum." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:17

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, yaklaşan seçimler ile ilgili merak konusu olan altılı masanın olası adayına ilişkin çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

TV100 ekranlarında Gazeteci Gürkan Hacır'ın sorularını yanıtlayan Usta, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun olası adaylığına ilişkin konuştu.

İSPARK indirim şartları ne 2024? İstanbul İSPARK'lar indirimli mi, kimlere? İSPARK indirim şartları ne 2024? İstanbul İSPARK'lar indirimli mi, kimlere? Haberi Görüntüle

"SICAK BAKIYORUM"

Gürkan Hacır'ın adaylık sorusunu yanıtlayan Erhan Usta, yanıtında şu ifadeleri kullandı:

"Kılıçdaroğlu adayım derse ben sıcak bakarım. Kemal Bey'in iyi bir aday olabileceğini düşünüyorum."

Öte yandan geçtiğimiz Perşembe günü altılı masanın liderleri, Gelecek Partisi Genel Merkezi'nde 10'uncu toplantısını gerçekleştirmişti.

Kritik toplantı 9,5 saat sürmüş ve toplantı sonrası yapılan açıklamada, ortak cumhurbaşkanı adayının tespiti için istişarelere başlanmasına karar verildiği bildirilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading