Yandex Metrica

Altılı masa yine görüş birliğine varamadı! Şimdiki gündemleri de 'sığınmacı' oldu

Altılı masa yine görüş birliğine varamadı! Şimdiki gündemleri de 'sığınmacı' oldu

6 muhalefet partilerinin üst yetkililerinin oluşturduğu Göç Komisyonu, her konuda olduğu gibi 'sığınmacılar' konusunda da ortak görüş bildiremedi. Her partiden farklı bir görüş çıkarken konuda ortak bir karar çıkmadı.

Gündem

25.04.2024, 20:45

6 muhalefet partisi tarafından oluşturulan 6'lı masa ortakları sığınmacılar konusunda da ortak bir görüşe varamadı. Cumhurbaşkanlığı adaylığı gibi birçok konuda ittifak sağlayamayan 6'lı masa üyeleri 'sığınmacılar' konusunda da görüş birliği belirtemedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri'yi İstanbul'da kabul etti: Gündem Gazze ve İsrail-İran gerilimi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri'yi İstanbul'da kabul etti:... Haberi Görüntüle

6 PARTİ'DEN 6 FARKLI FİKİR ÇIKIYOR 

Bugüne dek 3 kez toplanan Göç Komisyonu'nda varılan tek karar sığınmacıların dönüşü oldu. Fakat zaman ve yöntem konusunda her parti farklı bir görüş bildirmeye devam ediyor. 

ANKA fabrikasından sonra yeni hamle geliyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan o görüşmede karar verdi ANKA fabrikasından sonra yeni hamle geliyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan o görüşmede... Haberi Görüntüle

CHP ESED'LE GÖRÜŞÜLMESİNİ DESTEKLİYOR 

Suriyeli sığınmacıların ülkelerine geri gönderilmesi konusunda CHP, İYİ Parti ve DP'nin söylemleri benzer nitelikte olsa da CHP sürecin Esed rejimiyle görüşülerek yürütülmesinden yana olduğunu belirtiyor. 

Uzman isimden yüreklere su serpen açıklama: Ankara, İstanbul, İzmir’de uzun süre deprem yok Uzman isimden yüreklere su serpen açıklama: Ankara, İstanbul, İzmir’de uzun... Haberi Görüntüle

3 PARTİ GÖNÜLLÜ DÖNÜŞTEN YANA

Saadet Partisi, DEVA ve Gelecek Partisi ise bu konunun zamana yayılmasından yana olduğunu belirtiyor. Üç parti yönetimi sığınmacıların gönüllü ya da isteğe bağlı dönüş mekanizmasının yürürlüğe girmesinden yana olduğunu bildiriyor. 

Bugün otobüs, metro, marmaray, metrobüs, vapurlar ücretsiz mi 13 Nisan Cumartesi? Bugün toplu taşıma paralı mı? Bugün otobüs, metro, marmaray, metrobüs, vapurlar ücretsiz mi 13 Nisan... Haberi Görüntüle

YÖNTEM NETLEŞSİN DİYORLAR AMA YÖNTEM BELİRLEYEN YOK 

Gelecek Partisi cephesinden yapılan açıklamada, "Mültecilerin geri dönüşü için uygun şartları oluşturmadan 'Mültecileri göndereceğiz' demek, gerçekçi olmaz" ifadeleri kullanılırken yöntemin netleşmesi isteniyor. Fakat ortaya herhangi bir yöntem kurma girişimi henüz görülmedi. 

Demokrat Parti de önce saha çalışması yapılmasını öneriyor. Halkın mülteciler konusunda görüşlerinin alınması gerektiğini savunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading