Yandex Metrica

Bugün otobüs, metro, marmaray, metrobüs, vapurlar ücretsiz mi 13 Nisan Cumartesi? Bugün toplu taşıma paralı mı?

Bugün otobüs, metro, marmaray, metrobüs, vapurlar ücretsiz mi 13 Nisan Cumartesi? Bugün toplu taşıma paralı mı?

Ramazan Bayramı'nda, Metro, Marmaray, Vapur, Metrobüs gibi ulaşım araçlarının ne zamana kadar ücretsiz olacağına dair yapılan araştırmalar artıyor. Bu araştırmalar arasında, Marmaray'ın bayram süresince ücretsiz olup olmadığına dair sorular da sıkça gündeme geliyor. Peki, Bugün otobüs, metro, marmaray, metrobüs, vapurlar ücretsiz mi 13 Nisan Cumartesi? Bugün toplu taşıma paralı mı?

Gündem

25.04.2024, 02:15

Ramazan Bayramı'nda Metro, Marmaray, Vapur, Metrobüs gibi ulaşım araçlarına dair yapılan araştırmalar artarken, Bayram boyunca Marmaray, metro ve otobüslerin ücretsiz olup olmadığı sorusu da gündeme geliyor. Peki, Bugün otobüs, metro, marmaray, metrobüs, vapurlar ücretsiz mi 13 Nisan Cumartesi? Bugün toplu taşıma paralı mı?

20 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Süper Lig'de bugün kimin maçı var? 20 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Süper Lig'de... Haberi Görüntüle

BUGÜN OTOBÜS, METRO, MARMARAY, METROBÜS, VAPULAR ÜCRETSİZ Mİ 13 NİSAN CUMARTESİ?

Ulaştırma Bakanı Bakan Uraloğlu, büyük şehirlerde bayramı geçirecek vatandaşlar için İstanbul'da; Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hatları, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de İZBAN'ın ücretsiz olarak kullanılabileceğini duyurdu. Dolayısıyla, Ramazan Bayramı boyunca Marmaray ücretsiz olarak hizmet verecektir.

Uraloğlu, hızlı trenlerde, ana hatlarda ve bölgesel trenlerde bayram süresince özel bir kapasite artışına gittiklerini ifade etti. Uraloğlu, "Başta İstanbul Havalimanı olmak üzere yurt çapındaki diğer tüm havalimanlarında yoğunluktan kaynaklanan herhangi bir sorun yaşanmaması için havalimanlarındaki personellerimiz tüm birimlerle koordinasyon içinde olacak. Vatandaşlarımızın rahat ve güvenli ulaşımını sağlayacak" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading