Yandex Metrica

Almanya'da Türk işletmeciye ait büfe kundaklandı

Almanya'da Türk işletmeciye ait büfe kundaklandı

Almanya'nın Dortmund kentinde bir Türk vatandaşına ait olan büfe kundaklandı.

Gündem

23.01.2024, 22:03

Almanya'da yaşayan Türklere yönelik ırkçı saldırılara bir yenisi daha eklendi.

Kuzey Ren Vestfalya eyaletine bağlı olan Dortmund şehrinde yaşayan bir Türk'e ait olan patates büfesi, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kundaklandı. Gece yarısı yaşanan kundaklama olayında ölen veya yaralanan olmazken, büfede 35 bin Euro tutarında maddi hasar meydana geldi.

23 Nisan Manisa Norm Ender konseri saat kaçta başlayacak? Norm Ender Manisa konser ücretsiz mi, ne zaman bitecek? 23 Nisan Manisa Norm Ender konseri saat kaçta başlayacak? Norm... Haberi Görüntüle

BÜFE KÜLE DÖNDÜ

Dortmund İtfaiye Sözcüsü Andreas Pisarski, gece yarısı polisten gelen çağrının ardından olay yerine gittiklerini, olay yerine vardıklarında büfenin tamamen yandığını söyledi. Pisarski, yangının evlere sıçramaması için itfaiye ekiplerinin uzun saatler boyunca süren soğutma çalışması yaptığını belirtti.

Yurt genelinde sağanak alarmı verildi! Meteoroloji yeni hafta için o illeri peş peşe uyardı! 14 Nisan Pazar 2024 il il hava durumu Yurt genelinde sağanak alarmı verildi! Meteoroloji yeni hafta için o... Haberi Görüntüle

BÜFENİN SAHİBİ TÜRK VATANDAŞI

Dortmund polisi ise büfe sahibinin adını Tamer Gökmen olarak açıklarken, Gökmen'in iki yıl önce satın aldığı büfenin bakımını yaptıktan sonra satışa başladığını ifade etti ve olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldığını bildirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading