Yandex Metrica

23 Nisan Manisa Norm Ender konseri saat kaçta başlayacak? Norm Ender Manisa konser ücretsiz mi, ne zaman bitecek?

23 Nisan Manisa Norm Ender konseri saat kaçta başlayacak? Norm Ender Manisa konser ücretsiz mi, ne zaman bitecek?

Sevilen rap şarkıcısı Norm Ender Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında 23 Nisan'da Manisa'da hayranları ile bir araya gelecek. Konseri kaçırmak istemeyen müzik severler 23 Nisan Manisa Norm Ender konseri saat kaçta başlayacak? Norm Ender Manisa konser ücretsiz mi, ne zaman bitecek? sorularına yanıt arıyor. 

Gündem

30.04.2024, 19:31

2024 yılında 484. kez düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'nde sevilen şarkıcılar da sahneye çıkacak. En popüler şarkılarını binlerce kişiyle birlikte seslendirecek olan sanatçılara ilgi oldukça fazla. Manisa'da 23 Nisan'da sevilen rapçi Norm Ender sahneye çıkacak. Norm Ender'i canlı dinlemek isteyen müzik severler konserin başlama saatini internette araş tırmaya başladı. 

7 ilde 7 ilde "Mahzen" operasyonları! Bir suç örgütü daha çökertildi: Çok... Haberi Görüntüle

23 NİSAN MANİSA NORM ENDER KONSERİ SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

23 Nisan'da Manisa'da sevilen rap şarkıcı Norm Ender unutulmaz bir konser verecek. 23 Nisan Salı günü konserin başlama saatinin 21:00 olduğu açıklandı.

Suriye'nin kuzeyine operasyon! Çok sayıda terörist yok edildi Suriye'nin kuzeyine operasyon! Çok sayıda terörist yok edildi Haberi Görüntüle

NORM ENDER MANİSA KONSERİ NEREDE?

Konser Manisa'da Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak. Konsere tüm vatandaşlar davetlidir. 

Londra'da kritik görüşme: Dışişleri Bakanı Fidan Yunanistan Dışişleri Bakanı Yerapetritis ile bir araya geldi Londra'da kritik görüşme: Dışişleri Bakanı Fidan Yunanistan Dışişleri Bakanı Yerapetritis... Haberi Görüntüle

MANİSA NORM ENDER KONSERİ ÜCRETSİZ Mİ?

Manisa  Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda yapılan konsere katılımlar ücretsizdir. 

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading