Yandex Metrica

Alman analistten çok konuşulacak Erdoğan yorumu: Türkiye'yi eski ihtişamına kavuşturacak adam

Alman analistten çok konuşulacak Erdoğan yorumu: Türkiye'yi eski ihtişamına kavuşturacak adam

Alman Gazeteci ve Ortadoğu Uzmanı Daniel Gerlach, Türk SİHA'larının Rus ordusunun Ukrayna'daki ilerleyişini durdurarak savaşta kritik bir rol oynadığını söyledi. Alman uzman ayrıca "Erdoğan Türkiye'yi eski ihtişamına kavuşturan kişi olmak istiyor" şeklinde konuştu.

Gündem

21.03.2024, 10:06

Alman Zenith dergisinin yayın yönetmeni ve Ortadoğu Uzmanı Daniel Gerlach, katıldığı bir programda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

'Bir kez daha yalan rüzgarıyla karşı karşıyayız' dedi! Haluk Bayraktar iftiraları 7 soruyla tek tek çürüttü! 'Bir kez daha yalan rüzgarıyla karşı karşıyayız' dedi! Haluk Bayraktar... Haberi Görüntüle

'ERDOĞAN TÜRKİYE'Yİ ESKİ İHTİŞAMINA KAVUŞTURMAK İSTİYOR'

Batılı devletlerin komünizmin yayılmasını önlemek için Türkiye'yi NATO'ya dahil ettiğini dile getiren Gerlach, önümüzdeki yıl seçimlere ek olarak Cumhuriyet'in 100. yılı olduğunu ifade ederek, ''Erdoğan Türkiye'nin eski ihtişamına geri kazanmasına yardım eden ve Türkiye'yi istikrara kavuşturan kişi olmak istiyor" şeklinde konuştu.

Survivor Ezgi Avcı kimdir, memleketi neresi? Ezgi Avcı kaç yaşında, instagram adresi ne? Survivor Ezgi Avcı kimdir, memleketi neresi? Ezgi Avcı kaç yaşında,... Haberi Görüntüle

'RUS İLERLEMESİNİ ZAYIFLATAN İLK SİLAHLAR'

Ukrayna'ya satılan Türk SİHA'larının Rus ordusunun ilerleyişini durdurduğunu söyleyen Gerlach, şu ifadeleri kullandı:

"Ukrayna'ya ilk insansız hava aracını Türkiye teslim etti. Ukrayna'nın Türk insansız hava araçları Rus ilerlemesini kesin olarak zayıflatan ilk silahlardı."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading