Yandex Metrica

Aleviler CHP'deki değişimcilere öfkeli! Özgür Özel'e seslendiler: Saz öpmekle Alevi olamazsın!

Aleviler CHP'deki değişimcilere öfkeli! Özgür Özel'e seslendiler: Saz öpmekle Alevi olamazsın!

Eski CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığı ile bilinen Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, Özgür Özel'in Alevileri kandırmaya çalıştığını fakat bunu başaramayacaklarını söyledi. Çakır, 31 Mart'tan sonra Kemal Kılıçdaroğlu ile beraber bir ders vereceklerini ifade etti.   

Gündem

20.03.2024, 14:25

Yerel seçim yaklaşırken CHP'de parti içinde kaosun ardı arkası kesilmiyor. Seçim sonrası 1 Nisan'da olağanüstü kurultayla geri dönme planları yapan Kemal Kılıçdaroğlu ve çevresindekilerin söylemlerine hergün bir yenisi ekleniyor. Aday belirleme sürecinde Aleviler üzerinden CHP içindeki değişimcilerin söylemleri büyük tepkiler çekmiş ve daha sonra CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu bu olumsuzlukları ortadan kaldırmak için farklı Alevi vatandaşlara farklı jestlerde bulunmuşlardı. Ancak değişimcilerin tüm çabalarına rağmen  CHP içindeki Alevilerin küskünlüğü sürüyor.

Mutabakat zaptı imzalandı: Kalkınma Yolu Projesi ile ilgili ABD'den ilk açıklama! Mutabakat zaptı imzalandı: Kalkınma Yolu Projesi ile ilgili ABD'den ilk... Haberi Görüntüle

"SAZ ÖPMEYLE ALEVİ OLUNMAZ"

Alevilerden yeni CHP yönetimine son tepki Mersin'den geldi. Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığı ile bilinen Mersin CHP Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu'nu topa tuttu. Memleketinde katıldığı bir programda konuşan Çakır, 31 Mart'tan sonra Kemal Kılıçdaroğlu'nun geri geleceğini söyleyerek şu açıklamalarda bulundu; 

Bahar yeni bölüm (9. bölüm) haftaya mı? Bahar dizisi yeni bölümü ne zaman? Bahar yeni bölüm (9. bölüm) haftaya mı? Bahar dizisi yeni... Haberi Görüntüle

"KILIÇDAROĞLU'NUN SELAMINI GETİRDİM"

Saz öpmeyle Alevi olunmaz. Saz öpmeyle Alevileri kandıramazsın. Her şeyden önce daha bundan 4 ay önce memleketin en kral adamı Horasan Yörükleri'nin efendisi, Seyyid Mahmut Hayrani'nin torunu, peygamber efendimizin akrabası Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamını getirdim size.

Bor zararlı mı, tüketirsek ne olur? Bor nedir? Bor zararlı mı, tüketirsek ne olur? Bor nedir? Haberi Görüntüle

"YOK ÖYLE YAĞMA"

Kimse Alevi'yi kuma gömemez. Burası büyük bir ibadethane. Bu güzel kuruluşu işine gelince kullanacaksın işine geldiğinde kullanamayacaksın. Yok öyle yağma!! Biz arkadan hançerleyenleri unutmadık.

Siz unuttunuz mu? O zaman bir kere kimseye eyvallah etmeyeceksiniz. İşte burada belediye başkanı hayasıyla namusuyla Mezitli'ye hizmet etti. Çalmadı çaldırmadı. buraya vatandaşının yanına geldi.

BEDAŞ DUYURDU: İstanbul'un 28 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak! 15 NİSAN 2024 Elektrikler ne zaman gelecek? Bağcılar, Esenyurt, Avcılar, Beşiktaş... BEDAŞ DUYURDU: İstanbul'un 28 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak! 15 NİSAN... Haberi Görüntüle

"DERS VERME ZAMANI GELDİ"

Ben Ali'nin Veli'nin vekili değilim. Geliyor 31 Mart. Ama onunla beraber bir kişi daha geliyor. İşte o bir kişi geldiği zaman zıplayanlara el kol işareti yapanlara bir ders verme zamanı geldi."

28 Nisan Bugün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü açık mı, kapalı mı? Bisiklet yarışında Boğaz Köprüsü saat kaçta kapalı olacak? 28 Nisan Bugün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü açık mı, kapalı... Haberi Görüntüle

SAZI ÖPTÜ 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sonra partiden alevileri tasfiye ettiği iddia edilen Özel, çok sayıda Alevi aday gösterdiklerini iddia etmişti. Özel geçen günlerde bir açılışta ise "Cemevlerinin yasal bir ibadethane kabul edilmesine kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz." dedi.

Gerçekleştirilen açılış sonrasında CHP Genel Başkanı Özel'e, Alevilikte özel bir yeri olan saz hediye edildi. Özel, kendisine verilen sazı öptü.Sazı öptükten sonra görevliye teslim eden Özgür Özel'in o anları, sosyal medyada gündem oldu.

 

 

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading