Yandex Metrica

Alara Mildon kimdir, ne iş yapıyor? Alara Mildon kimin kızı?

Alara Mildon kimdir, ne iş yapıyor? Alara Mildon kimin kızı?

Başarılı iş insanı Doğukan Dudaroğlu ve Alara Mildon geçtiğimiz yıl Monaco'da görkemli bir düğünle dünya evine girmişti. Çift dünya evine girdikten aylar sonra ayrılık kararı aldı. Boşanma sürecinde Doğukan Dudaroğlu ve Alara Mildon çiftinin kızları da dünyaya geldi. Cemiyet ve iş dünyasının önemli isimlerinden olan Arala Mildon'un kim olduğu ise internette araştırılan başlıklar arasında. Alara Mildon kimdir, ne iş yapıyor? Alara Mildon kimin kızı? sorularının detayları haberimizde yer alacak.

Gündem

15.05.2024, 22:48

1 milyon Euro’luk düğünle geçtiğimiz sene evlenen Alara Mildon ile Doğukan Dudaroğlu kısa süre sonra başanma haberleri ile herkesi üzdü. Çiftin boşanma kararı aldıktan sonra kızları dünyaya geldi. Kızı Fatoş Mila'yı kucaklarına almanın sevincini yaşayan Alara Mildon'un kim olduğu ise pek çok kişi tarafından merak ediliyor. 

Ankara'da yine aynı senaryo: Sağanak nedeniyle yollar çöktü, arabalar yollarda kaldı, ev ve iş yerlerini su bastı Ankara'da yine aynı senaryo: Sağanak nedeniyle yollar çöktü, arabalar yollarda... Haberi Görüntüle

ALARA MİLDON KİMDİR?

1975'te dünyaya gelen Alara Mildon iş kadınıdır. Cemiyet dünyasının önemli isimlerinden olan Alara Mildon, Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından biri olan  Miller Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon'un kızıdır.

Alara Mildon üniversiteyi Bilkent Üniversitesi'nde tamamladı. Ardından aile şirketlerinde iş tecrübesi kazandı. 

İş deneyimi kaznadıktan sonra Miller Holding'in yönetim kuruluna girmeyi başardı.

İş hayatında basamakları hızla çıkan Alara Mildon geçtiğimiz sene iş insanı Doğukan Dudaroğlu ile görkemli bir düğünle evlenmişti. 

Çiftin mutluluğu kısa sürmüş ve boşanma kararı aldıklarını duyurmuşlardı. Çiftin bu evlilikten geçtiğimiz günlerde bir kız çocukları dünyaya geldi. 

Mildon sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettiriyor. 

Aynı zamanda iyi bir sosyal medya kullancıısı olan Alara Mildon'un Instagram'da 1 milyondan fazla takipçisi bulunuypr. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'in talebine olumlu cevap Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'in talebine olumlu cevap Haberi Görüntüle

ALARA MİLDON KİMİN KIZI?

 Alara Mildon, Miller Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon'un kızıdır. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Loading