Yandex Metrica

AK Partli ismin İstiklal Caddesi'ndeki uyarısına İmamoğlu dalga geçerek cevap verdi! O anlar sosyal medyada tepki çekti

AK Partli ismin İstiklal Caddesi'ndeki uyarısına İmamoğlu dalga geçerek cevap verdi! O anlar sosyal medyada tepki çekti

İstanbul İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı sonrası bank ve levhalar alandan sökülürken Beyoğlu Belediye Başkanı Ali Haydar Yıldız'ın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu bu konuda uyardığı ortaya çıktı. Haydar'ın bank ve levhaların güvenlik açısından sıkıntı yaratabileceğini söylemesi üzerine İmamoğlu'nun dalga geçerek cevap verdiği görüntüler yeniden gündem oldu.

Gündem

23.01.2024, 20:03

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde dün menfur bir terör saldırısı gerçekleşti. PKK'lı teröristler tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırıda 6 vatandaşımız şehit olurken 81 vatandaşımız da yaralandı.

LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak? MEB'den açıklama LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak? MEB'den açıklama Haberi Görüntüle

40 DAKİKA BOYUNCA BANKTA OTURDU

Polislerin incelemesinde bombalı saldırının faili olan kadının 40 dakika boyunca İstiklal Caddesi'ndeki bankta oturduktan sonra o noktada meydana gelen patlama, dikkatleri İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından caddeye eklenen oturaklara çevrildi.

Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek'e ne dedi? Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek olayı ne? Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek'e ne dedi? Devlet Bahçeli Mehmet Şimşek... Haberi Görüntüle

BANK VE ÇÖP KONTEYNIRLARI İŞLEK CADDELER İÇİN RİSK OLUŞTURUYOR

Şehirlerin işlek caddelerinde teör saldırısına karşı tedbir amaçlı olarak banklar ve çöp konteynırları toplatılmıştı. Ancak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bunlara kulak asmayarak kendiş bildiğini okumaktan vazgeçmedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi olarak Temmuz 2021'de İstiklal Caddesi'ne eklenen bank ve levhalar, dünkü patlamanın ardından söküldü.

Kod adı damla!  FETÖ'cü kurmay pilotun eşi de itirafçı oldu: Adil Öksüz'ün evine götürüldüm Kod adı damla! FETÖ'cü kurmay pilotun eşi de itirafçı oldu:... Haberi Görüntüle

BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI UYARMIŞTI

Beyoğlu Belediye Başkanı Ali Haydar Yıldız'ın Ekrem İmamoğlu'nu güvenlik açısından sıkıntı doğurabileceği gerekçesiyle uyardığı ortaya çıkarken, İmamoğlu'nun cevabı ise sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Antalya'daki teleferik faciasında operasyon başarıyla tamamlandı! Mahsur kalanların tamamı kurtarıldı Antalya'daki teleferik faciasında operasyon başarıyla tamamlandı! Mahsur kalanların tamamı kurtarıldı Haberi Görüntüle

'YORULDUĞUNDA BU BANKLARA OTURMASINI DİLİYORUM'

İmamoğlu, AK Partili Yıldız'a tepki göstererek,  "Bir yıla yakındır buradaki süreç, Beyoğlu Belediyesi ile yazışılıyor. Yani yazışmalar yapılıyor. Değişim yapılacağı bilgisi veriliyor vs. Buna duyarsız kalındı. Üzerinden siyaset yapıldı. Bunun üzerine siyaset yapılması, buna bile siyaset yapılması yazık. İlçe Belediye Başkanı'mız, işine odaklandığında başarılı oluyor. İşine odaklandığında, bizimle diyaloğa geçtiğinde birçok sorunun çözüldüğünü gördük. İlçe Belediye Başkanımıza, başka ilçe belediye başkanları gibi yapmamasını, belediye başkanlığına odaklanmasını, hatta yorulduğunda bu banklara oturmasını diliyorum."

Survivor'da 1 milyon TL'yi kim aldı 2024? Survivor All Star'da 1 milyon TL alan yarışmacı kim? Survivor'da 1 milyon TL'yi kim aldı 2024? Survivor All Star'da... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU CİDDİYETESİZLİĞİNE DEVAM ETTİ

İmamoğlu, bugün İstiklal Caddesi'nde incelemelerde bulundu. Burada açıklama yapan İmamoğlu'nun, ''Saksılara suç bulmak değil de saksıları çalıştırmak lazım" diyerek kelime şakasına başvurdu. Murat Ongun'un da bu sözlere güldüğü görülüyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading