Yandex Metrica

AK Parti MKYK toplantısı sona erdi: Kabinede değişiklik olacak mı?

AK Parti MKYK toplantısı sona erdi: Kabinede değişiklik olacak mı?

AK Parti MKYK toplantısı sona erdi. Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantı sonrasında basın mensupları ile bir araya geldi. Çelik, İsrail-İran gerilimine, ekonomi politikasına, Gazze soykırımına ve Yunanistan'ın 'Deniz Parkı' hayalleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Gündem

18.04.2024, 15:32

AK Parti, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk MKYK toplantısını gerçekleştirdi. Parti Sözcüsü Ömer Çelik toplantıya ilişkin basın toplantısı düzenledi. Çelik, kabinede bir değişiklik olacak mı? Sorusuna ise, ''Siyasal sonucu değerledirme aşamasına geldik. MYK'da, Bakanlar Kurulu'nda değişim olacaksa bu sayın Cumhurbaşkanımızın takdiridir kuşkusuz.'' cevabını verdi.

Ömer Çelik'in konuşmasından öne çıkan satır başlıkları ise şu şekilde;

Rebel Moon 3 ne zaman çıkacak? Rebel Moon Part 3. bölüm var mı, bitti mi? Rebel Moon 3 ne zaman çıkacak? Rebel Moon Part 3.... Haberi Görüntüle

''FİLİSTİN'DEKİ ESAS MESELE UNUTULMAMALI''

Çelik, ''İsrail doğrudan İran'ın Şam Büyükelçiliği'ni vurdu. Bu saldırıda da İranlı görevliler hayatını kaybetti. Bir ülkenin diplomatik temsilciliğine başka bir ülke tarafından saldırıldığında bütün dünyanın ayağa kalkması tablosu ortaya çıkar. Fakat saldıran İsrail olunca bu konuya herkes ikiyüzlü bir şekilde suskun kaldı.'' ifadelerini kullandı.

Çelik, konuşmasının devamında, ''İran'ın cevabi saldırısına dünyadan kınama geldi. ABD ambargo ve kısıtlama ortaya koyacağını söyledi. Peki İsrail'e dönük bu tepkiler gündeme gelmiyor. Müeyyideler adaletli ve eşit bir şekilde uygulanmıyor. Sorunun temeli, özü bundan ibarettir. Bütün bu gelişmelerin Filistin'deki esas meseleyi unutturmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Muhakkak ateşkes sağlanmalı ve iki devletli çözüme en güçlü şekilde gidilmelidir.'' dedi.

İncirli Üssü'nün adı mı değişti? İncirlikteki 10'uncu Tanker Üs Komutanlığı adı ne oldu? İncirli Üssü'nün adı mı değişti? İncirlikteki 10'uncu Tanker Üs Komutanlığı... Haberi Görüntüle

DENİZ PARKI'NA MÜSADE ETMEYECEĞİZ

Türkiye ve Yunanistan arasındaki normalleşme sürecinin gayet iyi bir şekilde ilerlediği bir dönemde 'Deniz Parkı'nın ilişkileri baltaladığını belirten Çelik, ''Bu süreç gayet iyi bir ivmeyle gidiyordu. Yunanistan Ege ve İyon Denizi'ndeki "Deniz Parkı" ilanı, süreci baltalayan hamleler oldu. Yunanistan'ın bu tek taraflı ilanını kabul etmeyeceğiz. Atina her türlü istismardan kaçınmalı.'' ifadelerini kullandı.

16 ilde dolandırıcılara SİBERGÖZ darbesi! 63 şüpheli yakalandı 16 ilde dolandırıcılara SİBERGÖZ darbesi! 63 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

''EKONOMİ PROGRAMIMIZA DESTEĞİMİZ TAM''

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomi yönetimine desteğinin tam olduğu ifade edildi. Çelik, ''Cumhurbaşkanımızın ekonomi yönetimine desteği tamdır. Ekonomik programımıza güveniyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading