Yandex Metrica

Ağrı Belediye Başkanı Sayan silahlı görüntüler iddiasına yanıt verdi: Ben terörün birinci hedefindeyim

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan CNN Türk ekranlarına konuk oldu. Sayan yayılan görüntüler hakkında açıklamada bulunurken, 'Terörün birinci hedefindeyim' diye konuşarak o gece saldırıya maruz kaldıklarını korumalarının bu yüzden uzun namlulu silah taşıdıklarını belirtti. Sayan saldırı bertaraf edildikten sonra silahların tekrar araçlara götürüldüğünü görüntülerin de o sırada çekildiğini belirtti.

Gündem

23.01.2024, 22:12

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan CNN Türk ekranlarına konuk oldu. Burada verdiği silahlı görüntüler hakkında konuşan Savcı Sayan 'Ben teröriün birinci hedefindeyim diyerek şu ifadelere yer verdi: 

Kamuoyuna yansıyan tarafıyla kamuoyu haklı. Bir belediye başkanı caddede silahlarla dolaşıyorsa kamuoyu haksız değil.  

CHP'de torpil furyasına tam gaz devam! Hak-hukuk-adalet söylemleri rafta kaldı: CHP’li vekilden ağabeyine makam koltuğu! CHP'de torpil furyasına tam gaz devam! Hak-hukuk-adalet söylemleri rafta kaldı:... Haberi Görüntüle

BEN TERÖRÜN BİRİNCİ HEDEFİNDEYİM 

Ama görünen kısım öyle değil. Ben bölgede merkezi koruma kararı olan Ankara'dan karar alınan bir belediye başkanıyım ve ben terörün birinci hedefindeyim. Yani hergün Milli İstihbarattan, jandarmadan, polisten, haftada bir iki haftada bir bana kağıt imzalatılır, yani dağda konuşulan telsiz konuşmaları orada yapılan toplantılarda ve ele geçirilen teröristlerin üzerindeki notlarda benimle ilgili nelerin konuşulduğu, beni öldürmek için neler planladıkları, devletin gizli kuralları çerçevesinde bana bildiriliyor. 

Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın milletvekili yeğeninden skandal sözler: Çözüm Öcalan'dan geçer! Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın milletvekili yeğeninden skandal sözler: Çözüm Öcalan'dan geçer! Haberi Görüntüle

BEN HERGÜN HALKIN İÇİNDEYİM 

Ben hergün halkın içindeyim, sokaktayım, caddedeyim. Asla kendi şahsi silahımı yanımda taşımıyorum. Silahtan nefret ediyorum. 

Savcı Sayan açıklamasının devamında silahlı görüntülerin çekildiği esnada aslında silahların bir araçtan başka bir araca nakledildiğini belirterek, görüntülerin sosyal medyadan yayınlanan bir canlı yayından alındığını belirtti. 

Yarın otobüsler bedava mı 23 Nisan Salı? 23 Nisan'da marmaray, metro, metrobüs ücretsiz mi? Yarın otobüsler bedava mı 23 Nisan Salı? 23 Nisan'da marmaray,... Haberi Görüntüle

SALDIRIYA MARUZ KALDIK 

Sayan, silahlı görüntülerin olduğu esnada saldırıya maruz kaldıklarını korumalarının da kendisini saldırıdan korumak için uzun namlulu silahları taşıdığını saldırı bertaraf edilince silahların tekrar arabalara yerleştirilmek üzere götürüldüğünü belirtti. 

Muhalefet tarafından desteklenen medya kuruluşlarına tepki gösteren Savcı Sayan, bu görüntülerin itibarsızlaştırma çalışması için yayınlandığını ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading