Yandex Metrica

Yarın otobüsler bedava mı 23 Nisan Salı? 23 Nisan'da marmaray, metro, metrobüs ücretsiz mi?

Yarın otobüsler bedava mı 23 Nisan Salı? 23 Nisan'da marmaray, metro, metrobüs ücretsiz mi?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yıl Salı gününe denk geliyor. Resmi tatil olan 23 Nisan günü, bazı illerde toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz olarak sağlanacağı günlerden biri olarak kabul ediliyor. Peki, Yarın otobüsler bedava mı 23 Nisan Salı? 23 Nisan'da marmaray, metro, metrobüs ücretsiz mi?

Gündem

23.04.2024, 18:47

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın denk geldiği Salı günü resmi tatil olarak kabul edilecek. Bu sebeple bazı belediyeler, toplu ulaşım araçlarının o gün ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu. Peki, Yarın otobüsler bedava mı 23 Nisan Salı? 23 Nisan'da marmaray, metro, metrobüs ücretsiz mi?

Bakan Fidan'dan İsrail'e çok sert tepki: 'Dünya kamuoyu sizi çoktan mahkum etti' Bakan Fidan'dan İsrail'e çok sert tepki: 'Dünya kamuoyu sizi çoktan... Haberi Görüntüle

23 NİSAN'DA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

23 Nisan'da kutlanan Çocuk Bayramı'nda, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde ulaşım araçları ücretsiz olarak hizmet verecek.

1 Mayıs (Bugün) Ankara'da EGO otobüsler bedava mı? 2024 İşçi Bayramı'nda Ankara'da otobüs, metro ücretsiz mi? 1 Mayıs (Bugün) Ankara'da EGO otobüsler bedava mı? 2024 İşçi... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ 23 NİSAN?

İETT tarafından yapılan açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahibi olanların ücretsiz seyahat edeceği bildirildi. Otobüs seferleri Cumartesi tarifesine göre, Metrobüs seferleri ise hafta içi tarifesine göre işleyecek.

"Adalar hatları, Beyoğlu-Taksim Nostaljik Tramvayı, Karaköy-Beyoğlu Tünel, SG-1 Sabiha Gökçen Havalimanı-Kadıköy, SG-2 Sabiha Gökçen Havalimanı-Taksim, 121CS Sultanahmet-Çamlıca Tepesi hatları, 139 Üsküdar-Şile ve 139A Üsküdar-Şile/Ağva VİP hatlarımızda ücretsiz uygulaması geçerli değildir."

Son dakika: Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail-İran gerilimine ilişkin açıklama: Kalıcı çatışma riski var Son dakika: Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail-İran gerilimine ilişkin açıklama: Kalıcı çatışma... Haberi Görüntüle

ANKARA'DA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ 23 NİSAN?

EGO Genel Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104'üncü yılında toplu taşıma hizmeti ücretsiz olacak.

Sabah saat 06.00'dan itibaren gece saat 24.00'e kadar, EGO Genel Müdürlüğü'ne ait otobüsler, raylı sistemler ve teleferiklerden ücretsiz yararlanılacak. 23 Nisan 2024 Salı günü boyunca, EGO Genel Müdürlüğü tarafından sunulan toplu taşıma hizmetlerinden (otobüs, metro ve ANKARAY ile belirlenen servis saatlerinde teleferikler) ücretsiz olarak faydalanılabilecek.

Son dakika... Türkiye'den Fransa Ulusal Meclisi’nin kararına sert tepki: Karar yok hükmündedir! Son dakika... Türkiye'den Fransa Ulusal Meclisi’nin kararına sert tepki: Karar... Haberi Görüntüle

İZMİR'DE TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ 23 NİSAN?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda toplu ulaşım araçlarını ücretsiz hale getirecek. Ayrıca, İzmir Doğal Yaşam Parkı, 6-18 yaş aralığındaki ziyaretçilerini 22-28 Nisan tarihleri arasında ücretsiz olarak ağırlayacak.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading