Yandex Metrica

Adliye koridorlarında gezip davalara baktı! Adana'da sahte avukat paylaşımlarıyla yakayı ele verdi!

Adliye koridorlarında gezip davalara baktı! Adana'da sahte avukat paylaşımlarıyla yakayı ele verdi!

Adana'da Betül S. isimli sahte avukat, adliye koridorlarında gezerek vatandaşları dolandırarak vurgun yaptı. Sosyal medya hesabındaki paylaşımlarıyla yakayı ele veren sahte avukatın evine operasyon düzenlenerek yakalandı.

Gündem

06.04.2024, 12:43

Adana'da adliye koridorlarında gezerek vatandaşları dolanırdığı ihbarı üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. 

Ahmet Fikri Doğan kimdir? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri nereli, kaç yaşında? Ahmet Fikri Doğan kimdir? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri nereli, kaç... Haberi Görüntüle

SAHTE VUKAT PAYLAŞIMLARIYLA YAKALANDI

Avukat cübbesi giyen ve avukat kimliği bulunan Betül S. isimli dolandırıcının adliye koridorlarında gezdiği, baro lokal ve mahkeme salonu önünde çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı öğrenildi. 

Survivor bugün neden yok 18 Nisan? Bu akşam Survivor yeni bölüm var mı? Survivor bugün neden yok 18 Nisan? Bu akşam Survivor yeni... Haberi Görüntüle

EVİNE OPERASYON DÜZENLENDİ

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı ekipleri Betül S.'nin evine operasyon düzenledi ve evinde sahte avukat kimliği, avukat cübbesi, bazı evraklar ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

TBMM'de İliç için ikinci toplantı! Komisyon üyesi Resul Kurt: 'Bu konuyu siyasete bulaştırmadan araştırmalıyız' TBMM'de İliç için ikinci toplantı! Komisyon üyesi Resul Kurt: 'Bu... Haberi Görüntüle

SAHTE AVUKAT TUTUKLANDI

Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Betül S. 'nitelikli dolandırıcılık', 'resmi belgede sahtecilik','özel işaret ve kıyafetlerin uzulsüz kullanımı' ve 'kamu  görevinde usulsüz olarak üstlenme' suçlarından tutulandı.

Habere Tepki Ver

0

0

3

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Loading