Yandex Metrica

Survivor bugün neden yok 18 Nisan? Bu akşam Survivor yeni bölüm var mı?

Survivor bugün neden yok 18 Nisan? Bu akşam Survivor yeni bölüm var mı?

Bu akşam, Survivor yarışması ekranlara gelmeyecek. Yarışmanın neden yayınlanmayacağı ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Yarışmanın yayın programındaki değişiklikler ve ayrıntılar kısa zaman içerisinde belli olacak ve bugün UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'nin maçı TV8 ekranlarından yayınlanacak. Peki,  Survivor bugün neden yok 18 Nisan? Bu akşam Survivor yeni bölüm var mı?

Gündem

30.04.2024, 19:48

Survivor yarışması bu akşam ekranda olmayacak. Yarışmanın neden yayınlanmayacağı ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Yayın programındaki değişiklikler ve ayrıntılar ilerleyen saatlerde açıklanacak. Peki, Survivor bugün neden yok 18 Nisan? Bu akşam Survivor yeni bölüm var mı?

Barzani'den Erdoğan'ın Irak ziyaretine Türkçe mesaj: Ağırlamaktan mutluluk duyuyorum! Barzani'den Erdoğan'ın Irak ziyaretine Türkçe mesaj: Ağırlamaktan mutluluk duyuyorum! Haberi Görüntüle

SURVİVOR BUGÜN NEDEN YOK 18 NİSAN?

Survivor All Star 2024 yarışmasının bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu. İzleyiciler, yeni bölümü araştırıyor. Ancak bu akşam Fenerbahçe-Olympiacos maçının yayınlanacak olması nedeniyle Survivor yeni bölümü ekranlara gelmeyecek.

EKPSS sonuçları nereden, nasıl öğrenilir 2024? ÖSYM EKPSS sonuçları açıklandı mı, ne zaman? EKPSS sonuçları nereden, nasıl öğrenilir 2024? ÖSYM EKPSS sonuçları açıklandı... Haberi Görüntüle

SURVİVOR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Survivor 2024 All Star'ın yeni bölümü 19 Nisan 2024 Cuma günü saat 20.00'de yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading