Yandex Metrica

ABD'li aktivistlerden lobiyi terleten sorular! Daha fazla insan öldürmek için mi buradasınız?

Tüm dünyanın gözleri önünde Gazze'de soykırım yapan katil İsrail'e dünyadan tepkiler gelmeye devam ediyor. Son olarak ABD'li aktivistler, İsrail’in en büyük lobi grubu AIPAC temsilcilerini soru bombardımanına tuttu. O anlar ise sosyal medyada viral oldu.

Gündem

16.03.2024, 07:05

7 Ekim'den bu yana Gazze'de kadın, çocuk, genç yaşlı ayırt etmeden katliam yapan katil İsrail'e dünyanın her yerinden tepki sesleri yükselmeye başladı. Washington hükümetine soykırıma sponspor olduğu için tepki gösteren ABD'li aktivistler son olarak İsrail lobisini yerin dibine soktu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net yanıt: İsrail ile ticaret işi bitti Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net yanıt: İsrail ile ticaret... Haberi Görüntüle

ABD'Lİ AKTİVİSTLERDEN ZOR SORU

İnsan genetiği ile oynanmış İsrailli yöneticilerin en büyük lobi grubu olarak göze çarpan AIPAC temsilcileri ABD’li aktivistlerin kıskancına girdi. 

ABD basınının gözü Erdoğan’ın Irak ziyaretinde: PKK'yı ortadan kaldırmak istiyorlar ABD basınının gözü Erdoğan’ın Irak ziyaretinde: PKK'yı ortadan kaldırmak istiyorlar Haberi Görüntüle

İSRAİL'E LOBİ YAPMAK İÇİN Mİ GELDİNİZ?

AIPAC temsilcileri Amerikan Kongresi koridorlarında ABD’li aktivistlerin zor sorularıyla yüzleşti. ABD'lİ aktivistin "İsrail'e daha fazla para verilmesi için lobi yapmaya mı geldiniz?" sorusuna temsilsi sadece "Beni rahat bırak" diyerek cevap verebildi.

Almanya'da sahte kahin vakası! Bir çifti sahte ritüeller ile kandırdı: 1,3 milyon euro çaldı! Almanya'da sahte kahin vakası! Bir çifti sahte ritüeller ile kandırdı:... Haberi Görüntüle

AIPAC'IN VERDİĞİ PARA İLE HALKIMI MI ÖLDÜRÜYORSUN?

Sorularına devam eden aktivist, "Yani AIPAC'in sana verdiği parayla halkımı mı öldürüyorsun?" dedi. Kadın aktivistin soruları karşısında neye uğradığını şaşıran siyonist lobinin temsilcisi bulunduğu yerden kaçarak uzaklaşmaya çalıştı.

Bursa’da kaçak kazı sonucu kaç kişi öldü 18 Nisan 2024? Bursa'da kaçak kazı mı oldu? Bursa’da kaçak kazı sonucu kaç kişi öldü 18 Nisan 2024?... Haberi Görüntüle

SİYONİZMİN LOBİSİ 

Tarihler 1950'leri gösterdiğinde küçük bir lobi grubu olarak kurulan AIPAC bugün Kongreye her yıl milyonlarca dolar bağışta bulunan Siyonizmin eli kanlı maşası haline geldi. Lobi hem Demokratlara hem de Cumhuriyetçilere para yardımında bulunarak İsrail’e desteği satın alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading