Yandex Metrica

A101'den çalışanına çirkin saldırı! Su içtiği için işten kovup parasını vermediler

A101'den çalışanına çirkin saldırı! Su içtiği için işten kovup parasını vermediler

Üniversitede eğitim gören Egemen Köse, A101 market zincirininde yarı zamanlı olarak çalışırken 3 şişe su tükettiği ve 1 kek yediği için 'hırsızlıkla' suçlanarak parası ödenmeden işten kovuldu.

Gündem

01.03.2024, 15:47

Su içip kek yediği için A101'den kovulan gence bakanlık sahip çıktı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı müfettişinin olaya el atmasının ardından marketin Köse'ye maaşını ödedi.

Özgür Özel’den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesine ilişkin açıklama: Önemli bir kilometre taşı Özgür Özel’den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesine ilişkin açıklama: Önemli bir... Haberi Görüntüle

KOD-29'LA İŞTEN KOVULDU

Ankara'da eğitim gören 20 yaşındaki Egemen Köse, yarı zamanlı olarak A101 marketinde çalışıyordu. Köse salgın zamanında Kod-29 ile işten kovuldu. Köse'nin işten çıkarılma gerekçesi olarak ise "3 şişe su ve 1 kek çalmak" gösterildi ve kendisine son ücretide verilmedi.

Sonrasında ise Köse konuyla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na başvuru yaptı. Bakanlık şikayetten sonra olay hakkında iş müfettişi görevlendirdi ve A101 yöneticileri hakkında soruşturma açtı.

İstanbul'un 20 ilçesinde 27 Nisan (YARIN) elektrik kesintisi olacak! BEDAŞ listeyi açıkladı... İstanbul'un 20 ilçesinde 27 Nisan (YARIN) elektrik kesintisi olacak! BEDAŞ... Haberi Görüntüle

MAAŞINI ÖDEMEK ZORUNDA KALDILAR

Müfettiş görevlendirilmesinin sonra A101 market yönetiminin Köse'yi çağırarak kendisine maaşını ödediği ifade edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading