Yandex Metrica

5-10 maç arası ceza! Osayi Samuel 10 maç ceza mı alacak? Osayi Samuel-Batshuayi-Jayden Oosterwolde kaç maç ceza alacak?

5-10 maç arası ceza! Osayi Samuel 10 maç ceza mı alacak? Osayi Samuel-Batshuayi-Jayden Oosterwolde kaç maç ceza alacak?

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe rakibini son dakikalarda bulduğu golle 3-2 yenmeyi başardı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte taraftarlar sahaya atladı. Sahaya inen taraftarlara Fenebahçeli futbolcular yumruk ve tekmelerle karşılık verdi. Yaşanan olay dünya basınında da geniş yankı uyandırdı. Şampiyonluk yarışında kritik bir virajda olan Fenerbahçe'de Osayi Samuel, Batshuayi ve Jayden Oosterwolde'nin ceza alabileceği konuşuluyor. Peki Osayi Samuel 10 maç ceza mı alacak? Osayi Samuel-Batshuayi-Jayden Oosterwolde kaç maç ceza alacak?

Gündem

25.04.2024, 02:38

Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan maçta sahalarda görmek istemediğimiz olaylar yaşandı. Taraftarların sahaya yabancı madde atması maç boyunca sürerken bitiş düdüğü ile birlikte Trabzonsporlu taraftarlar sahaya atladı. Sahaya giren taraftaralara ise Fenerbahçeli bazı futbolcular yumruk ve tekme ile karşılık verdi. Osayi Samuel kendisine doğru gelen taraftarı yumruk ile yere serdikten sonra yerde yumruklamaya devam etti. Osayi Samuel-Batshuayi-Jayden Oosterwolde gibi isimlerin yer aldığı görüntüler Fenerbahçeli taraftarları endişelendirdi. Osayi Samuel 10 maç ceza mı alacak? Osayi Samuel-Batshuayi-Jayden Oosterwolde kaç maç ceza alacak? gibi sorular sorulmaya başlandı.

Metin Akpınar'ın kızı Müge Anlı'ya mı çıktı? Duygu Nebioğlu neden Müge Anlı'ya çıktı, olay ne? Metin Akpınar'ın kızı Müge Anlı'ya mı çıktı? Duygu Nebioğlu neden... Haberi Görüntüle

OSAYİ SAMUEL 10 MAÇ CEZA MI ALACAK?

Fenerbahçe Trabzonspor maçında çıkan olaylara ilişkin Spor Hukuku Enstitüsü Başkanı Avukat Alpay Köse'den flaş açıklama geldi. NTV'ye konuşan Avukat Alpay Köse maç sonunda yaşanan olaylarla ilgili bazı Fenerbahçeli futbolcuların da ceza alabileceğini ifade etti. Köse, TFF tarafındaki cezalar ve ceza hukuku tarafındaki durumlar olduğunu aktardı. Köse açıklamasında 5-10 maç ceza alınabileceğini belirtti. Köse açıklamasında  "Gördüğüm kadarıyla bazı Fenerbahçeli futbolcuların koruma iç güdüsü dışında bazı hareketleri olmuş gibi görünüyor. Bu durumda ilgili hüküm gereği saldırı fiilinden dolayı 5-10 maç ceza alma durumları söz konusu olabilir." dedi.

Bakan Özhaseki'den sıcaklık uyarısı: 'Bazı illerde sıcaklıklar 30 derecenin üzerine çıkabilir' Bakan Özhaseki'den sıcaklık uyarısı: 'Bazı illerde sıcaklıklar 30 derecenin üzerine... Haberi Görüntüle

OSAYİ SAMUEL-BATSHUAYİ-OOSTREWOLDE KAÇ MAÇ CEZA ALACAK?

"Futbolcuların kendilerini korumak için hareket ettiğini ancak bazı görüntülerde Fenerbahçeli futbolcuların koruma iç güdüsü dışında bazı hareketleri olmuş gibi görünüyor." diyen Köse futbol disiplin talimatına göre futbolculara 5-10 maç men cezası verilebileceğini belirtti. 

Köse açıklamasında "Ceza hukuku tarafındaysa 6222 sporda şiddeti önlemeye yönelik yasa var. Bu eylemler normal ceza hukukunda suç olsa da ekstra cezalar ön görülüyor." dedi. 

Osayi Samuel-Batshuayi-Jayden Oosterwolde gibi Fenerbahçeli oyuncuların ceza alıp almayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading