Yandex Metrica

28 MART İSTANBUL BARAJ DOLULUK ORANLARI / İstanbul anlık baraj doluluk oranı ne kadar?

Baharın gelmesiyle beraber yağmur yağışları da etkili olmaya başladı. Yağışların artmasıyla beraber vatandaşlar İstanbul baraj doluluk oranlarını araştırmaya başladı. İstanbullular baraj doluluk oranlını merak etmeye başladı. Peki, İstanbul anlık baraj doluluk oranı ne kadar? 28 Mart İstanbul Baraj doluluk oranları..

Gündem

27.01.2024, 03:29

Geçtiğimiz kış aylarında kar ve yağmurun yeteri kadar etkili olamayışı baraj doluluk oranlarını da gündeme getirmiş durumda. Bahar aylarının gelmesiyle etkisini gösteren yağışlarla birlikte barajlardaki doluluk oranları da merak ediliyor. Peki, İstanbul anlık baraj doluluk oranı ne kadar? 28 Mart İstanbul Baraj doluluk oranları..

İstegelsin satıldı mı? İstegelsin'i kim aldı? ŞOK İste Gelsin'i ne kadara aldı? İstegelsin satıldı mı? İstegelsin'i kim aldı? ŞOK İste Gelsin'i ne... Haberi Görüntüle

28 MART İSTANBUL BARAJ DOLULUK ORANLARI

7 ilde DEAŞ'a BOZDOĞAN darbesi! 23 şüpheli yakalandı 7 ilde DEAŞ'a BOZDOĞAN darbesi! 23 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

İstanbul baraj doluluk oranları bir haftada yüzde 0.7 oranında arttı. Bugün ise İSKİ verilerine göre İstanbul baraj doluluk oranı yüzde 0.16 oranında artış gösterdi.

İl geneli İstanbul baraj doluluk oranı ise 28 Mart İSKİ verilerine göre yüzde 37.33 oranında kaydedildi.

Geçen yılın verilere göre Mart aynının son haftasında baraj doluluk oranı yüzde 80'in üzerinde kaydedilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading