Yandex Metrica

27-28 Mart Erzurum, Ardahan, Kars okullar tatil mi? Yarın Erzurum, Ardahan, Kars'ta okul yok mu, kat tatili mi oldu?

27-28 Mart Erzurum, Ardahan, Kars okullar tatil mi? Yarın Erzurum, Ardahan, Kars'ta okul yok mu, kat tatili mi oldu?

Yurdun Doğu bölgesinde etkili olan kar yağışı milyonlarca öğrencide kar tatili beklentisini oluşturdu. Peki Erzurum, Ardahan, Kars'ta okullar tatil oldu mu? Yarın Erzurum, Ardahan, Kars'ta okul yok mu? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika uyarısında Doğu bölgesinde kar yağışının devam edeceği bildirildi. Peki 27, 28, 29 Mart Ardahan, Kars, Erzurum'da okullar kar tatili olacak mı?

Gündem

31.03.2024, 11:47

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan peş peşe uyarılar Doğu bölgesinde kendisini kar yağışı olarak gösterdi. Söz konusu kar yağışı öğrencilerde kar tatili beklentisini oluşturdu. Peki Erzurum, Ardahan, Kars'ta okullar tatil mi? Erzurum, Ardahan, Kars'ta yarın 28 Mart okul var mı? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile bir araya gelecek: Görüşme Külliye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile bir araya gelecek: Görüşme... Haberi Görüntüle

27, 28 MART ERZURUM'DA OKULLAR TATİL Mİ, KAR TATİLİ Mİ OLDU?

Öğrencilerin kar tatili beklentisine ilişkin Erzurum Valiliği'nden henüz bir açıklama yapılmadı. Fakat ilerleryen saatlerde valilikten bir açıklama yapılabilir.

Kuzey Irak operasyonu korku saldı! PKK'nın yayın organından Irak'a küstah çağrı: Türkiye'ye karşı tutum alın! Kuzey Irak operasyonu korku saldı! PKK'nın yayın organından Irak'a küstah... Haberi Görüntüle

ARDAHAN'DA KAR TATİLİ Mİ OLDU, BUGÜN YARIN OKUL VAR MI?

Peş peşe gelen kar fırtınası uyarıları sonrası öğrenciler Ardahan'da kar tatili olup olmadığını merak etti. Peki Ardahan'da kar tatil var mı? Ardahan Valiliği'nden kar tatiline ilişkin bir açıklama gelmedi.

Asgari ücrete Temmuz'da zam yok mu? Asgari ücret ara zam yapılmayacak mı? Asgari ücrete Temmuz'da zam yok mu? Asgari ücret ara zam... Haberi Görüntüle

 27 28 MART KARS'TA YARIN OKUL VAR MI, KARS'TA OKULLAR TATİL Mİ

Kars Valiliği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bölgemiz Genelinde 26-27.03.2023 Çarşamba ve Perşembe Günleri Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Beklenmektedir. Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." açıklaması yaptı. Fakat kar tatiline ilişkin bir bilgi paylaşmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading