Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile bir araya gelecek: Görüşme Külliye'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile bir araya gelecek: Görüşme Külliye'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile bir araya gelecek. Görüşme 24 Nisan Çarşamba günü (bugün) Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşecek.

Gündem

27.04.2024, 20:27

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle Türkiye'ye geldi. İstanbul'da çeşitli temaslarda bulunan Almanya Cumhurbaşkanı, Cumhurbaşkanı RErdoğan'la görüşmek üzere akşam saatlerinde Ankara'ya geldi. İki cumhurbaşkanı bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya gelecek.

Görüşmelerde iki ülke ilişkileri ve işbirliğinin daha da geliştirilmesi ele alınacak.

İsrail'in Gazze'ye saldırıları da görüşülecek konular arasında. Gazze'deki son durum, Ukrayna-Rusya savaşı, Türkiye-AB ilişkileri görüşülecek diğer konular arasında.

AK Parti'de yerel seçim muhasebesi devam ediyor! MYK toplantısının perde arkası ortaya çıktı: Erdoğan talimatı verdi! AK Parti'de yerel seçim muhasebesi devam ediyor! MYK toplantısının perde... Haberi Görüntüle

AKŞAM SAATLERİNDE ANKARA'YA GELDİ

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere Ankara'ya geldi. Steinmeier ve beraberindeki heyeti Ankara'ya getiren uçak, saat 20.48'de Esenboğa Havalimanı'na indi. Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'ı, Esenboğa Havalimanı'nda, Ankara Valisi Vasip Şahin ve çok sayıda yetkili karşıladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading