Yandex Metrica

21-22 Mart Ankara'da okullar tatil mi? Ankara'da kar tatili oldu mu? Yarın Ankara'da okul var mı?

21-22 Mart Ankara'da okullar tatil mi? Ankara'da kar tatili oldu mu? Yarın Ankara'da okul var mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika kar uyarıları Ankara'da kendisini gösterdi. Sabah saatlerinde Ankara'da etkili olan kar yağışı Öğrencilerce Ankara'da kar tatili olur mu? Ankara'da yarın hava durumu nasıl olacak sorularını sormaya itti. Peki  Ankara'da bugün, yarın okul var mı? Cuma günü Ankara'da kar tatili mi olacak? 

Gündem

22.03.2024, 09:09

Başkent Ankara Mart ayının son günlerin de kar yağışı ile tanıştı. Kentte lapa lapa yağan kar hava sıcaklığının 5 derece birden düşmesine neden oldu. Hal böyle olurken öğrencilerde kar tatili beklentisi oluştu. Peki Ankara'da bugün ve yarın kar tatili olacak mı? Ankara'da kar tatili olur mu, Ankara'nın hava durumu nasıl?

Taciz ateşi cezasız kalmadı! Çok sayıda terörist yok edildi Taciz ateşi cezasız kalmadı! Çok sayıda terörist yok edildi Haberi Görüntüle

ANKARA HAVADURUMU NASIL 21-22 MART?

21 Mart Ankara hava sıcaklığının 1 ila 6 derece olarak ölçüldüğü Ankara için meteoroloji, "Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, gece ve sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı" değerlendirmesinde bulundu.

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya neden ayrıldı, olay ne? Cem Yılmaz ısırılmış kurabiye olayı ne? Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya neden ayrıldı, olay ne? Cem... Haberi Görüntüle

KAR ANKARA'YI ESİR ALDI

Sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı Ankara'da hayatı olumsuz etkiledi. Ankara'nın kuzey ilçeleri Kızılcahamam, Çamlıdere'de gece başlayan kar yağışı, sabah saatlerinden itibaren yağan kar tutmaya başladı. Hal böyle olurken vatandaşlar ayakta durmakta güçlük çekti.

Mavi katagoride araması vardı! Interpol'ün aradığı Rus dolandırıcı Türkiye'de yakalandı! Mavi katagoride araması vardı! Interpol'ün aradığı Rus dolandırıcı Türkiye'de yakalandı! Haberi Görüntüle

21-22 MART ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Kar yağışına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ankara Valiliği, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi verilerine göre; Ankara il genelinde beklenen zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekiyor!" ifadelerini kullndı. Fakat Ankara Valiliği kar tatiline ilişkin bir açıklama yapmadı. Ankara'da bugün ve yarın okul var gözüküyor.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading