Yandex Metrica

2 Mayıs Taksim-Kabataş füniküler neden kapalı, saat kaçta açılacak?

2 Mayıs Taksim-Kabataş füniküler neden kapalı, saat kaçta açılacak?

2 Mayıs Taksim-Kabataş füniküler neden kapalı? Taksim'e ulaşımda gün içinde binlerce kişi tarafından kullanılan Taksim-Kabataş füniküler hattının 2 Mayıs Perşembe sabahı arıza nedeniyle çalışmadığı açıklandı. Peki 2 Mayıs Taksim-Kabataş füniküler saat kaçta açılacak?

Gündem

03.05.2024, 21:07

İstanbulluların sıkça kullandığı Taksim-Kabataş finiküler hattı 2 Mayıs'ta çalışmadığı Metro İstanbul tarafından açıklandı.

Bakan Yerlikaya acı haberi duyurdu: Bir askerimiz şehit oldu! Bakan Yerlikaya acı haberi duyurdu: Bir askerimiz şehit oldu! Haberi Görüntüle

2 MAYIS TAKSİM-KABATAŞ FÜNİKÜLER NEDEN KAPALI?

2 Mayıs Taksim-Kabataş füniküler hattında seferlerin arıza nedeniyle yapılamadığı açıklandı. Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından konuya dair gelen açıklamada "F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz yapılamamaktadır" denildi.

Yalanla mücadele devam ediyor: DMM'den 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan için helikopter pisti yapıldığı' iddiasına yalanlama Yalanla mücadele devam ediyor: DMM'den 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan... Haberi Görüntüle

2 MAYIS TAKSİM-KABATAŞ FÜNİKÜLER NE ZAMAN SAAT KAÇTA AÇILACAK?

Her gün binlerce kişinin kullandığı fünikiler hattının saat kaçta açılacağına dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. Arızanın giderilmesinin ardından hattın ulaşıma açılması bekleniyor. 

Öğretmen Temmuz zammı 2024 | 5/3-1/4-1/4-9/2-8/3-8/1-7/3-6/1 dereceye göre Nisan enflasyon öğretmen maaş zammı ne kadar? Öğretmen Temmuz zammı 2024 | 5/3-1/4-1/4-9/2-8/3-8/1-7/3-6/1 dereceye göre Nisan enflasyon... Haberi Görüntüle

FÜNİKÜLER NEDİR?

Füniküler, bir dağ veya tepe gibi dik eğimli bir araziye döşenen, bir demiryolu hattı boyunca yer alan noktaları birbirine bağlayan bir tür kablolu demiryolu sistemidir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Loading