Yandex Metrica

Sitede Ara

2 Haziran günü İstanbul hava durumu | Ankara İzmir hava nasıl olacak

2 Haziran günü İstanbul hava durumu | Ankara İzmir hava nasıl olacak

Yurt genelinde sıcak hava etkisini göstermeye devam ediyor. Sıcak hava, yurt genelinde hakim. Peki, 2 Haziran günü İstanbul, Ankara ve İzmir’de hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji, sıcak havaya karşı vatandaşları uyarıyor. Mayıs ayının son haftasıyla hava sıcaklıkları etkisini arttırdı. Haziran ayının ilk gününde mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıklar kaydedildi. Peki, 2 Haziran günü İstanbul, Ankara ve İzmir’de hava durumu nasıl olacak?

Gündem

23.01.2024, 19:21

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre yurt genelinde mevsim normallerinin 6-10 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

6 kişi ölmüş 99 kişi yaralanmıştı! İstiklal Caddesi bombalı saldırı davasında karar belli oldu! 6 kişi ölmüş 99 kişi yaralanmıştı! İstiklal Caddesi bombalı saldırı... Haberi Görüntüle

İSTANBUL HAVA DURUMU – HAVA NASIL OLACAK?

Marmara’da parçalı ve az bulutlu, doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra Bilecik çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzeydoğu kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

İSTANBUL 18°C, 27°C

Parçalı ve az bulutlu

Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin Zelenski'si! Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin... Haberi Görüntüle

İZMİR HAVA DURUMU – HAVA NASIL OLACAK?

Ege’de parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İZMİR 23°C, 34°C

Tatil bitti, trafik çilesi başladı! İstanbullu Pazartesi trafiğine gözünü açtı! Tatil bitti, trafik çilesi başladı! İstanbullu Pazartesi trafiğine gözünü açtı! Haberi Görüntüle

ANKARA HAVA DURUMU – HAVA NASIL OLACAK?

İç Anadolu’da parçalı ve yer yer çok bulutlu, doğu kesimleri ile Eskişehir ve Çankırı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, Kayseri ve Sivas çevrelerinde güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

ANKARA 17°C, 33°C

Parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde batı kesimleri yer yer çok bulutlu

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading