Yandex Metrica

18 Mart (yarın) Çanakkale'de üniversiteler tatil mi? Çanakkale'de üniversitelerde ders işlenecek mi?

18 Mart (yarın) Çanakkale'de üniversiteler tatil mi? Çanakkale'de üniversitelerde ders işlenecek mi?

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi tüm yurtta çeşitli ekinliklerle kutlanacak, büyük zaferde canlarını feda eden şehitlerimiz dualarla anılacak. 18 Mart'ta Çanakkale'de MEB'e bağlı okulların 1 gün tatil edildiği açıklandı. Üniversite öğrencileri ise 18 Mart (yarın) Çanakkale'de üniversiteler tatil mi? Çanakkale'de üniversitelerde ders işlenecek mi? sorusuna yanıt arıyor. 18 Mart Çanakkale'de üniversitelerin açık olması bekleniyor. 

Gündem

04.04.2024, 09:16

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü yurdun her kesiminde kutlanacak. Kutlamaların ve anma programlarının merkezi ise Çanakkale olacak. Çanakkale'de Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda eğitime 1 gün ara verildi. 

MİT'ten sınır ötesinde operasyon: DEAŞ'ın 2 sözde sorumlusu yakalandı! MİT'ten sınır ötesinde operasyon: DEAŞ'ın 2 sözde sorumlusu yakalandı! Haberi Görüntüle

18 MART (YARIN) ÇANAKKALE'DE ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ?

Çanakkale'de üniversitelerin 18 Mart Pazartesi günü tatil olup olmadığına dair açıklama gelmedi. Çanakkale'de 18 Mart'ta üniversitelerin açık olması bekleniyor. MEB'e bağlı okullarda ise eğitim öğretime 1 gün ara verildi. Çanakkale Valiliği'nden yapılan açıklamada, "18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümünün coşkulu kutlanması amacıyla 18 Mart 2024 Pazartesi günü Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında, eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading