Yandex Metrica

Goldman Sachs "uçacak" diyerek duyurdu: Bu yatırımı yapan servet sahibi olabilir!

Goldman Sachs "uçacak" diyerek duyurdu: Bu yatırımı yapan servet sahibi olabilir!

Türk yatırımcılar dünya devi Goldmans Sachs'dan gelen bomba tahminle heyecanlandı. Bu yatırımı yapanlar zengin olabilir. ABD merkezli  Goldmans Sachs, "Türk Hava Yolları" hisselerinin yıl sonu uçuşa geçeceğini bildirdi.

Ekonomi

17.03.2024, 11:26

Bu yıla damgasını vuracak olan tahmini duyuran Goldmans Sachs, yıl sonunu işaret ederek, elinde THY hissesi olan vatandaşlara müjdeyi verdi. THY hisseleri "uçacak" diyen Goldmans Sachs, yıl sonuna kadar rekor artış bekliyor.

Fitch Ratings'ten dikkat çeken Türkiye raporu: Yatırımcılar geri dönüyor Fitch Ratings'ten dikkat çeken Türkiye raporu: Yatırımcılar geri dönüyor Haberi Görüntüle

THY HİSSELERİNE İLGİ ARTTI

ABD'li dev banka Goldman Sachs'ın açıklamaları sonrası THY hisselerine talep arttı. Türk yatırımcılar yıl sonuna kadar 395 TL'yi aşacağı  tahmin edilen hisse senedine adeta hücüm etti.

12 bankadan ortak karar: Parasını bankada tutan herkese 1 memur maaşı ikramiye! 12 bankadan ortak karar: Parasını bankada tutan herkese 1 memur... Haberi Görüntüle

12 ŞUBAT THY HİSSESİ NE KADAR?

Borsa İstanbul'da işlem gören THY hisseleri Goldman Sachs'dan gelen tahmin sonrası yükselişe geçti. Peki THY hisseleri kaç TL'den satılıyor. 12 Şubat 2024 Pazartesi günü itibarıyla THY hissesi 290,75'den işlem görüyor.

Türk donanmasına katkı sağlayacak: O bölgemizde 22 bin ton uranyum rezervi bulundu! Türk donanmasına katkı sağlayacak: O bölgemizde 22 bin ton uranyum... Haberi Görüntüle

THY HİSSESİ NE KADAR OLACAK?

Yıl sonuna kadar rekor artış beklenen THY hissesi ne kadar olacak? Şuan 290,75'den kendine alıcı bulan THY hissesinin yıl sonuna kadar 395 TL'yi aşacağı öngörülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading