Yandex Metrica

Survivor’da inanılmaz iddia! 6 isim yarışmadan çekildi mi? Survivor ne zaman yayınlanacak?

Survivor’da inanılmaz iddia! 6 isim yarışmadan çekildi mi? Survivor ne zaman yayınlanacak?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem sonrası televizyon programları yayınlarına ara vermişti. Bu programlar arasında TV8’’in sevilen programı Survivor yarışması bu süreçte yayınlanmadı. Survivor yarışmacılarının depremi öğrendiği an sosyal medyada eleştiri aldı. Peki, Survivor’da inanılmaz iddia! 6 isim yarışmadan çekildi mi? Survivor ne zaman yayınlanacak?

Genel

06.02.2024, 16:12

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 şiddetindeki deprem ağır hasara neden olmuştu. Deprem sonrası televizyon programları yayınlarına ara vermişti. Bu program arasında TV8’in popüler yarışma programı Survivor bu süreçte ara vermişti.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

SURVİVOR YARIŞMACILARI DEPREMİ BİLİYOR MU?

Sosyal medyada Survivor yarışmacılarının depremi öğrendiği an gündem oldu. Acun Ilıcalı'nın yarışmacılara depremi söylediği anların yayınlanması seyircilerin bir kısmını rahatsız etti. Bazı seyirciler ise bu durumda bir sorun görmedi.

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

'6 YARIŞMACI BIRAKTI' İDDİASI

İddiaya göre bu süreçte yarışmacılar otelde kaldı ve 6 yarışmacı da Survivor'ı bıraktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading