Yandex Metrica

Soner Yalçın'ın OdaTV'si, MOSSAD'a yönelik operasyonu sulandırmaya çalıştı

Soner Yalçın'ın OdaTV'si, MOSSAD'a yönelik operasyonu sulandırmaya çalıştı

Haberlerinde İsrail'i 'üzmemeye' özen gösteren OdaTV sitesi, Rafael Sadi imzasıyla yayınlanan yazıda MİT'in MOSSAD'a yönelik operasyonunu sulandırmaya çalıştı.

Genel

08.02.2024, 12:18

İsrail yanlısı tutumuyla bilinen Soner Yalçın'a ait OdaTV, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın Türkiye'deki MOSSAD şebekesini çökerttiği operasyonu sulandırmaya çalıştı. Haber sitesinin yazarlarından Rafael Sadi, MOSSAD'ın 'dost ülkelere operasyon yapmayacağını' iddia ederek, bu işi olsa olsa Türkiye'deki HAMAS üyelerini takip eden Muhammed Dahlan'ın yapmış olabileceğini savundu. 

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

HERKESE 'TERÖRİST' DEMİŞTİ

2010 yılında Gazze açıklarında İsrail askerlerinin saldırısına uğrayan Mavi Marmara gemisindeki herkesi 'terörist' ilan etmesiyle tanınan Rafael Sadi, OdaTV portalında İsrail güzellemelerini şöyle sürdürdü:

"Açığa çıkarıldığı iddia edilen MOSSAD casus ağı ne kadar MOSSAD ağıdır, incelemek lazım kuşkusuz. 
(...)
Bu kişiler ile temas eden MOSSAD ajanlarının ise kendileri ile Türkiye dışında buluştukları ve kendilerine tahsis edilen paraları bu şekilde ödedikleri ifade ediliyor. Yani bu insanlar şayet ifade edildiği gibi bir operasyonun elemanları ise direkt MOSSAD elemanları olmadığı ve belki de MOSSAD’IN kiraladığı kişilerdir.
(...)
MOSSAD’ın Türkiye’de arayabileceği tek şey HAMAS bireyleri ve eylemleridir.
(...)
MOSSAD’ın bu organizasyonun arkasında olup olmadığı ise tartışılabilir. Çünkü basında okuduğum kadarı ile bu organizasyonun arkasında Muhammed Dahlan olduğu ifadesi de mevcut ve Dahlan kesin bir HAMAS karşıtı olup Abu Mazen yerine FKÖ makamına talip bir kişidir. Bu operasyonu organize edebilecek parasal gücü de mevcuttur.
(...)
Sayfa arkadaşlarımdan biri ironik olarak şunu yazmıştı: Yakalanmışlarsa MOSSAD değildir."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading