Yandex Metrica

Skandal paylaşım sonrası harekete geçildi! Pegasus çalışanları için Başsavcılık'tan flaş talep

Skandal paylaşım sonrası harekete geçildi! Pegasus çalışanları için Başsavcılık'tan flaş talep

Kadir Gecesi'nde sosyal medya hesabından alkollü paylaşım yapan Pegasus çalışanlarından hakimlikteki sorgusu sonrası adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, O.T.'nin kaçma şüphesi olduğunu göz önüne alarak şüphelinin serbest bırakılmasına itiraz etti.

Genel

23.01.2024, 19:14

Pegasus Hava Yolları'nın bir grup çalışanı Kadir Gecesi'nde içki masasında fotoğraf çekilerek sosyal medyadan paylaşımda bulunmuştu. Yapılan paylaşımda "Kadir gecesi özel. Rabbim kabul etsin" ifadeleri yer almıştı. Skandal paylaşım sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Skandal paylaşım sonrası İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili harekete geçmişti. Savcılık, Pegasus çalışanları hakkında Kadir Gecesi'nde Pendik ilçesinde yapmış oldukları paylaşım nedeniyle 28 Nisan günü 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan soruşturma başlatmıştı.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

''PEGASUS BENİ SÜRESİZ İNE ÇIKARDI''

Soruşturma kapsamında işten çıkartılan Onur T. isimli Pegasus çalışanı, ifade verdi. Savunmasında sosyal medyada paylaşılan skandal fotoğrafı kendisinin çektiğini söyleyen şüpheli Onur T., "Bir süre sonra paylaşımın yayıldığını gördüm. Çok sayıda tehdit içeren mesajlar aldım. Pegasus beni süresiz izne çıkardı. Korktuğumdan dolayı evden çıkamadığımı söylediğimdeyse işten çıkarıldım. Benim amacım İslam dinine hakaret etmek değildi" şeklinde ifade verdi.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

SERBEST BIRAKILDI

Pegasus çalışanı Onur T., ifadesinin ardından 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan tutuklanma talebi ile İstanbul Anadolu 2. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Hakimlikteki sorgusu sonrası ise şüpheli adam adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

BAŞSAVCILIKTAN İTİRAZ

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, O.T.'nin kaçma şüphesi olduğunu göz önüne alarak şüphelinin serbest bırakılmasına itiraz etti. Başsavcılık, O.T. hakkında tutuklamaya yönelik yakalama emri düzenlenmesini talep etti.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading