Yandex Metrica

Mustafa Varank'tan İETT otobüsüyle miting yapan İmamoğlu'na tepki

Mustafa Varank'tan İETT otobüsüyle miting yapan İmamoğlu'na tepki

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İETT'ye ait otobüsle miting yapmasına sert tepki gösterdi. Bakan Varank, "İstanbul'un belediye başkanı neden Rize'de miting yapar? Neden partisinin logo ve otobüsünü kullanmaz?'' diyerek İmamoğlu'nu eleştirdi.

Genel

23.01.2024, 19:13

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz gezisinde kullandığı otobüsün İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olduğu ortaya çıktı. İBB Başkanı İmamoğlu'nun  İETT'ye ait otobüsle miting yapması herkesi şaşırtırken sosyal medyada da bu duruma tepki gösterenler oldu.

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

''NEDEN PARTİSİNİN LOGO VE OTOBÜSÜNÜ KULLANMAZ''

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İETT'ye ait otobüsle miting yapmasına sert tepki gösterdi. Bakan Varank, yaprığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; "İstanbul'un belediye başkanı neden Rize'de miting yapar? Neden partisinin logo ve otobüsünü kullanmaz? Zarar ettiği iddiasıyla öğrenci biletine bile zam yapan İETT'nin otobüsünü kendisi için tâ Rize'ye neden yollar? diye soramayanlar belediye hakkında neden yazdığımı soruyor" 

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DAKİ SORUNLAR DURURKEN NEDEN RİZE?

İstanbul'da metrobüs ve otobüs bekleyen vatandaşın oluşturduğu kalabalık Ekrem İmamoğlu'nun Rize'de oluşturduğu kalabalığın neredeyse 100 katı. İstanbul'daki sorunlar dağ gibi büyürken İmamoğlu'nun Rize'ye gidip Cumhurbaşkanlığı testi yapmaktaki hareketinin mantığı anlaşılır gibi değil.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading