Yandex Metrica

MİT'ten operasyon! Teröristler Pervin Arslan ile Emrah Adıgüzel Türkiye'ye getirildi

MİT'ten operasyon! Teröristler Pervin Arslan ile Emrah Adıgüzel Türkiye'ye getirildi

Son dakika haberleri... MİT'in operasyonuyla PKK/KCK'lı terörist Pervin Arslan ile örgütün sözde üst düzey sorumlularından Duran Kalkan'ın korumalığını yapan Emrah Adıgüzel Türkiye'ye getirildi.

Genel

11.03.2024, 01:42

PKK/KCK terör örgütü mensupları 'Mazlum Jir Agiri' kod adlı Emrah ADIGÜZEL ve 'Sarina/Diljin' kod adlı Pervin ARSLAN, Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen operasyonla Türkiye’ye getirildi.

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

DURAN KALKAN'IN KORUMALIĞINI YAPMIŞ

Örgüte 2012 yılında katılarak Kuzey Irak'ta kırsal alanda faaliyet yürütmeye başlayan Mazlum Jir Agiri kod Emrah ADIGÜZEL, PKK/KCK üst düzey sorumlularından Abbas kod Duran KALKAN'ın iki yıl boyunca korumalığını yapmış, örgütün Kuzey Irak'taki Gare, Sincar ve Hakurk alanlarında faaliyet yürütmüş, Sincar alanında örgütün sözde İstihbarat Sorumluluğunu yapmış ve 2020 yılında İran alanında görevlendirilmiş, İran alanında ise örgütün bölge sorumluları arasında yer almıştır.

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

SUİKAST BİRİMLERİNDE YER ALMIŞ

2014 yılında örgütün kırsal kadrolarına katılan Sarina/Diljin kod Pervin ARSLAN ise Kuzey Irak/Metina ve Suriye'nin kuzeyinde faaliyet yürütmüş, örgütün saldırı/sabotaj/suikast birimlerinde yer almış, 2019 yılında ise İran alanında görevlendirilmiş ve Tim komutanı seviyesinde faaliyet yürütmüştür.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading