Yandex Metrica

MHP’li Belediye Başkanı darp edildi! Parmağı kırıldı

MHP’li Belediye Başkanı darp edildi! Parmağı kırıldı

Kırıkkale'de Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, işgaliye ücreti yüzünden mahalle muhtarı ve 3 oğlunun saldırısı sonucu yaralandı. 

Genel

23.01.2024, 22:10

Kırıkkale'nin Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçe merkezinde bir iş yerinden işgaliye ücreti alınması gerektiğini belirtmesi üzerine saldırıya uğradı. Yaralanan Başkan Bildik, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

PARK YERİ TARTIŞMASI

Başkan İsmail Bildik vatandaşlarla ilçe meydanında sohbet ederken iş yerinin önündeki park alanının belediyeye ait olduğunu ve bu konuda belediyeye iş yerinin işgaliye bedelinin ödenmesi gerektiğini hatırlattı. Ancak iş yeri sahibi ve aynı zamanda muhtar olan iş yeri sahibi 3 oğlu ile birlikte bu karara itiraz etti. Bildik'in yanına gelen iş yeri sahibi M.T. ve oğulları S.T, S.T. ve B.T, belediyeye ait yere işgaliye bedelini ödemeyeceklerini söyleyerek . Daha sonra hakaret ve tehditte bulunan baba ve 3 oğlu, Başkan Bildik'i darp etti.

Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait olmayabilir! Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait... Haberi Görüntüle

ŞİKAYETÇİ OLDU

Yüksek İhtisas Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerden S.T. ile S.T. gözaltına alındı. Olay yerine polis ve sağlık görevlileri sevk edildi. Yaşanan olayda vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Başkan Bildik, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Başkan Bildik'in bir parmağında da kırık olduğu belirtildi. Başkan Bildik olayın ardından emniyete giderek şikayetçi olduğunu açıkladı.

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

İLÇEMİZ ADINA ÜZÜCÜ

Olaya ilişkin soruşturma başlatan polis, iki kişiyi de gözaltına alarak ifadelerini almak üzere karakola götürdü. Talihsiz bir olay yaşadığını belirten Başkan Bildik, "İlçe merkezinde vatandaşla sohbet esnasında bir kıraathane sahibi arkadaş geldi. Normalde orası, oradaki park belediyeye ait. Oraya işgaliye bedeli ödemeleri gerekiyor. Kendilerinin işgaliye bedeli ödemeyeceklerini bize söyledi. Biz de 'yasal olan neyse o olacak kusura bakmayın arkadaşlar' dediğimizde ağabeyi olan şahıs bizi tehdit etti. O esnada 3 kardeş ve bir baba, hepsi birlikte bizi darp ettiler. Biz de emniyete giderek şikayetçi olduk. İlçemiz adına üzücü bir şey" ifadelerini kullandı.

Sağlık durumu konusunda da bilgiler veren Bildik, "Sağlık durumumla ilgili şu an sağ omzumu kaldıramıyorum. Parmağımda çatlak var. Ağır bir durumumuz yok hamdolsun" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading