Yandex Metrica

Mehmet Şimşek'in hastalığı ne? Mehmet Şimşek nerede tedavi görüyor?

Mehmet Şimşek'in hastalığı ne? Mehmet Şimşek nerede tedavi görüyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştükten sonra "Aktif siyasete dönmeyi düşünmüyorum" diyen Mehmet Şimşek'in siyasete neden dönmek dönmek istemediği hakkında dedikodular çıktı. Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle siyasete dönmek istemediği iddia edildi. Peki, Mehmet Şimşek'in hastalığı ne? Mehmet Şimşek nerede tedavi görüyor?

Genel

17.03.2024, 12:16

Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Mehmet Şimşek’in neden aktif görevi kabul etmediğine dair detayı köşesine taşıdı. Peki, Mehmet Şimşek'in hastalığı ne? Mehmet Şimşek nerede tedavi görüyor?

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

MEHMET ŞİMŞEK'İN HASTALIĞI NE?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şimşek’le istişarelerinin devam edeceği söyleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mehmet Şimşek arasındaki görüşmenin de çok iyi geçtiği belirtiliyor. Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, 'Şimşek elinden geleni yapmaya hazır, bu görüşmelerin devamı da olur. Bir yöntemde de anlaşılabilir' dediğini belirtti.

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

MEHMET ŞİMŞEK NEREDE TEDAVİ GÖRÜYOR?

Hande Fırat, Mehmet Şimşek'in bakanlık teklifini reddetmesinin aktif siyasete dönmekteki karsızlığının nedenlerinden birisini şu şekilde belirtti : "Ancak sorun bu değil. Sorun, Mehmet Şimşek’in sağlığı. Bir süredir tedavi gören Şimşek’in yurtdışında tedavisi devam edecek.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading