Yandex Metrica

Meclis ne zaman tatile giriyor? TBMM kapanma tarihi ne? 

Meclis ne zaman tatile giriyor? TBMM kapanma tarihi ne? 

Türkiye Büyük Millet Meclisi ne zaman tatile gireceği merak ediliyor. Bedelli askerlik düzenlemesi ve öğrenci affı gibi konuları hakkında değerlendirme yapacak olan TBMM'nin kapanma tarihi araştırılıyor. Peki Meclis ne zaman tatile giriyor? TBMM kapanma tarihi ne? 

Genel

01.03.2024, 20:54

Anayasa’nın 93’üncü, Türkiye Büyük Millet Meclisi İçtüzüğü’nün 5’inci maddelerine göre; Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) her yıl düzenli olarak belli aralıklarla tatile girmektedir. Bedelli askerlik düzenlemesi, öğrenci affı ve belli konularda çalışmalar yapan TBMM tarafından alınacak kararlar merakla beklenirken Meclis'in tatile gireceği tarih araştırılıyor. Peki Meclis ne zaman tatile giriyor? TBMM kapanma tarihi ne? 

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

MECLİS NE ZAMAN TATİLE GİRİYOR?

Meclis yasama yılı Temmuz ayında son bulacak. TBMM'de yasama yılı bitmeden önce çalışmalar süratle devam edecek. Normal şartlarda TBMM, 1 Temmuz 2022 tarihinde tatile girmesi bekleniyor.

Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

BEDELLİ ASKERLİK AF DÜZENLEMESİ HAKKINDA AÇIKLAMA YAPILDI

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, bedelli askerlik af düzenlemesi teklifi hakkında bilgi verdi. Ünal, "550 bin kişiye askerlik affı içeren düzenlemeyi bugün Meclis'e sunacağız. Yoklama kaçağı ve bakayalar, bedelli askerlikten yararlanacak" dedi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Ünal, TBMM'de yapılan basın toplantısında, Milli Savunma Bakanlığı’nın ihtiyaçları hakkında hazırlanan ve 7 ayrı kanunda değişiklik öngören 20 maddelik 'Askeri Ceza Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi hakkında konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading