Yandex Metrica

Marmara için sağanak uyarısı! Sel olabilir

Marmara için sağanak uyarısı! Sel olabilir

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada bu akşam saatlerinden Marmara'da beklenen kuvvetli sağanağa karşı uyarı yapıldı.

Genel

23.01.2024, 18:21

Marmara Bölgesinde bu akşam saatlerinden itibaren sağanak yağış bekleniyor. 

Meteoroloji'den yapılan değerlendirmede, bugün akşam saatlerinden itibaren Marmara'nın batısında ve Kuzey Ege kıyılarından kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi. 

Meterolojinin açıklamasına göre sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ayrıca Kuzey Ege kıyılarından hortum riski gibi tehlikelere karşı tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait olmayabilir! Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait... Haberi Görüntüle

AFAD AÇIKLAMA YAPTI 

AFAD tarafından yapılan açıklamada, 'Bu akşam saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ ile Çanakkale, Balıkesir’in batı ilçeleri ve İzmir’in kuzey ilçelerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Sel, su baskını gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun.' ifadelerine yer verildi. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading