Yandex Metrica

Kastamonu'da başına poşet geçirilen kişi öğretmen değilmiş

Kastamonu'da başına poşet geçirilen kişi öğretmen değilmiş

Sosyal medyada "Dersinden kaldığım öğretmeni paket ediyorum" açıklamasıyla paylaşılan video büyük tepkilere neden olmuştu. Görüntülerde, bir öğrencinin, öğretmenin başına poşet geçirdiği öne sürülmüştü. Konuyla ilgili inceleme başlatan Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, videoda görüntüye gelen kişinin öğretmen olmadığı ve olayın iki öğrenci arasında geçtiği bildirildi. Geçtiğimiz günlerde Ankara'da bir öğrencinin fütursuz bir tavırla sınıfta öğretmenin yüzünü okşadığı video tüm Türkiye'nin tepkisini çekmişti.

Genel

23.01.2024, 19:03

TikTok'ta liseli bir gencin paylaştığı video hızla yayıldı. İnceleme başlatan Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili basın açıklaması yayınladı.

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, tepki çeken olayın, öğrenciler arasındaki şakalaşma olduğunu açıkladı.

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

"ÖĞRETMEN DEĞİL"

İl Milli Müdürlüğünün MEB hesabını da ekleyerek yaptığı açıklama şöyle:

"İlimizdeki bir lisemizde kayda alındığı bilgisine ulaşılan ve sosyal medyada 'Öğrenci sınıfa giren öğretmenin başına poşet geçirdi' başlığı ile yayımlanan video hakkında inceleme/soruşturma başlatılmıştır.

Yapılan ilk incelemede haberde bahsedildiği gibi video kaydındaki kişinin öğretmen olmadığı, olayın iki öğrenci arasında şaka amaçlı geçtiği belirlenmiştir. Habere konu videonun ders saati dışında, öğle arası çekildiği ve üçüncü şahıslar tarafından sosyal medya uygulamalarında yayımlandığı tespit edilmiştir."

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

ANKARA'DAKİ GÖRÜNTÜ TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da bir lisede, öğrenci ders anlatan öğretmenin yanına giderek önce dans etmeye çalışmış, daha sonra ise öğretmenin yüzünü okşamıştı. Bu görüntülerin sosyal medyada yayılmasından sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü, görüntülerle ilgili soruşturma başlatmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading