Yandex Metrica

İzmir'de VIP taksi hizmeti: Yüzde 50 daha pahalı

İzmir'de VIP taksi hizmeti: Yüzde 50 daha pahalı

İzmir'de VIP taksi dönemi başlıyor. İsteğe bağlı olarak taksiler VIP taksiye dönüşebilecek. Ücret ise normalden yüzde 50 daha fazla olacak.

Genel

23.01.2024, 18:14

İzmir'de şehrin T plaka taşıyan özel donanımlı ilk ticari taksisi cuma günü hizmete giriyor.

İçerisinde buzdolabından televizyona,  internetten telefona birçok özel imkan barındıran taksinin büyük ilgi çekmesi bekleniyor. 

Aracın özellikleri ve tarifesi hakkında bilgi veren İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, VIP taksi sayısının kentte giderek artmasını beklediklerini söyledi.

VIP taksi ücretlerinin normal taksilere göre yüzde 50 daha yüksek olacağı bildirildi. Ücretin fazla olmasının gerekçesi ise yolcu kapasitesinin fazla olması ve VIP araçların daha fazla yakıt tüketmesine bağlandı.

Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait olmayabilir! Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait... Haberi Görüntüle

NORMAL TAKSİLERE DE ZAM GELİYOR 

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, taksi ücretlerinde 20 gün içerisinde fiyat artışı olacağını kaydederken, üst üste gelen akaryakıt zamlarının ardından böyle bir karar almak mecburiyetinde kaldıklarını söyledi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading