Yandex Metrica

İstanbulkart kişiselleştirme nereden ve nasıl yapılır? İstanbulkart kişiselleştirme işlemi son tarih ne?

İstanbulkart kişiselleştirme nereden ve nasıl yapılır? İstanbulkart kişiselleştirme işlemi son tarih ne?

İstanbulkart kişiselleştirme işlemi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstabulkartların kişiselleştirebildiğini söyledi. Bunun dışında dini ve milli bayramlarda ücretsiz kullanım için kartların kişiselleştirilmesi gerektiğini ifade etti. Peki İstanbulkart kişiselleştirme nereden ve nasıl yapılır? İstanbulkart kişiselleştirme işlemi son tarih ne?

Genel

06.04.2024, 18:23

İstanbulkart kişiselleştirme işlemi son tarihi gündemde yerini aldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstabulkart kişiselleştirme işlemleri hakkında açıklama yaptı. İstanbulkart kişiselleştirme işlemi ile milli ve dini bayramlarda ücretsiz kullanım hakkı elde edilecek. Aynı zamanda kartın kaybolması durumunda bakiye koruma altına alınacak. Peki İstanbulkart kişiselleştirme nereden ve nasıl yapılır? İstanbulkart kişiselleştirme işlemi son tarih ne?

Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait olmayabilir! Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait... Haberi Görüntüle

İSTANBULKART KİŞİSELLEŞTİRME NEREDEN VE NASIL YAPILIR?

İstanbulkart kişiselleştirme işlemi mobil uygulama üzerinden gerçekleştiriliyor. Kişiselleştirme işlemi için uygulamaya giriş yapılıp ana sayfadan "Kart ekle" alanındaki yönlendirmeler takip edilerek işlem kolayca tamamlayabilirsiniz.

Bir diğer yol ise >www.bireysel.istanbulkart.istanbul veya> www.kisisellestirme.istanbulkart.istanbul adreslerinden gerekli bilgiler doldurularak kartlar kişiselleştiriliyor.

Bunun dışında İstanbulkart kişiselleştirme işlemi '153' numarası aranarak da gerçekleştirilebiliyor.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

İSTANBULKART KİŞİSELLEŞTİRME SON TARİH NE?

İstanbulkart Mobil uygulaması üzerinden yapılabilen kişiselleştirme işlemi son tarih 31 Aralık 2022 olarak açıklandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading