Yandex Metrica

İstanbul'da parkta erkek cesedi bulundu! İntihar mı cinayet mi?

İstanbul'da parkta erkek cesedi bulundu! İntihar mı cinayet mi?

Üsküdar'da bir parkta erkek olduğu belirlenen bir kişinin cesedi bulundu. Polisin yaptığı inceleme sonrası silahla vurulduğu tespit edildi.

Genel

08.04.2024, 06:50

Üsküdar Harem Sahil yolundaki bir parkta, gece saat 00.00 sıralarında yerde hareketsiz yatan bir kişiyi görenler, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kişinin öldüğünü belirledi. Bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, cesedin çevresine güvenlik şeridi çekti.

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

İNTİHAR MI CİNAYET Mİ?

Ceset etrafında ve park içerisinde incelemelerde bulunuldu. Silahla vurularak hayatını kaybettiği belirlenen kişinin Şile İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli istirahatli polis memuru H.S. olduğu tespit edildi. Ölümünün, intihar mı yoksa cinayet mi olduğu yapılacak otopsiden sonra belirlenecek. Olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından ceset, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading