Yandex Metrica

İngiltere muhtaç kaldı! Avrupa'nın gözü Türklerde

İngiltere muhtaç kaldı! Avrupa'nın gözü Türklerde

İngiltere ve Avrupa Birliği ülkelerindeki tır şoförü ihtiyacını karşılamaya Türk lojistik firmaları talip oldu.

Genel

23.01.2024, 18:08

İngiltere'de özellikle Brexit sonrası ve koronavirüs salgını nedeniyle tır ve kamyon şoförü eksikliğinden kaynaklanan tedarik sorunları, bazı süpermarketlerde rafların boş kalmasına yol açtı. Orduyu da nakliyata yardıma koşmasına karşın sıkıntının devam ettiğiİngiltere'nin yanında Avrupa Birliği ülkelerinde de yaşanan nakliye sıkıntısı, Türkiye'deki lojistik firmalarının da dikkatini çekiyor. Türkiye ve Uluslararası Tır Ağır Vasıta Şoförleri Derneği  Başkanı Sedat Kaplan, İngiltere ve Avrupa Birliği ülkelerinde yaşanan tır şoförü eksikliğine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

'AVRUPA'DAKİ ŞOFÖR İHTİYACINI KARŞILAYABİLİRİZ'

Türkiye'nin İngiltere ve AB ülkelerinde ortaya çıkan şoför ihtiyacını rahatlıkla karşılayabileceğini belirten Kaplan, "Avrupa'daki şoför ihtiyacını karşılayabilecek durumdayız çünkü ülkemizde şu anda yetişmiş bir güç var." dedi. Kaplan, güçlü bir Türk şoför camiasının olduğuna vurgu yaparak, güvenilir ve işinin ehli Türk şoförleriyle söz konusu talebi karşılamaya talip olduklarını söyledi. İngiltere'de özellikle Brexit sonrası ve koronavirüs salgını nedeniyle tır ve kamyon şoförü eksikliğinden kaynaklanan tedarik sorunları, bazı süpermarketlerde rafların boş kalmasına yol açtı.

Orduyu da nakliyata yardıma koşmasına karşın sıkıntının devam ettiğiİngiltere'nin yanında Avrupa Birliği ülkelerinde de yaşanan nakliye sıkıntısı, Türkiye'deki lojistik firmalarının da dikkatini çekiyor.

Türkiye ve Uluslararası Tır Ağır Vasıta Şoförleri Derneği  Başkanı Sedat Kaplan, İngiltere ve Avrupa Birliği ülkelerinde yaşanan tır şoförü eksikliğine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

"AVRUPA'DAKİ ŞOFÖR İHTİYACINI KARŞILAYABİLİRİZ"

Türkiye'nin İngiltere ve AB ülkelerinde ortaya çıkan şoför ihtiyacını rahatlıkla karşılayabileceğini belirten Kaplan, "Avrupa'daki şoför ihtiyacını karşılayabilecek durumdayız çünkü ülkemizde şu anda yetişmiş bir güç var." dedi.

Kaplan, güçlü bir Türk şoför camiasının olduğuna vurgu yaparak, güvenilir ve işinin ehli Türk şoförleriyle söz konusu talebi karşılamaya talip olduklarını söyledi.

Türk firmaları, nakliye sorunu yaşayan İngiltere ve AB ülkelerine tır şoförü gönderecek ViDEO

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

"İNGİLTERE VE LİTVANYA, YÜZLERCE ŞOFÖR İSTİYOR"

İngiltere ve Litvanya gibi ülkelerde bulunan şirketlerden şoför talebi aldıklarını belirten Kaplan, konuya ilişkin şunları kaydetti:

"Litvanya'daki bir şirket tarafından geçtiğimiz günlerde bize bir teklif geldi. Bizden 300 tane şoför talep ediyorlar. Biz şu anda bu talebi değerlendiriyoruz. Onu karşılayacağız. İngiltere ile ilgili olarak bize gelenler oldu. Geçen hafta toplantı yaptık. Protokollerimizi de yapacağız. Şoförlerimizi İngiltere'ye götürdüğümüz zaman mağdur olmamaları için biz onların garantisi olacağız. Bu garanti kapsamında zaten imzalar atıldığı zaman resmi olarak sıkıntıyı halletmiş olacağız. Yani bir şoför İngiltere’ye gidip de mağdur olmasın, sahipsiz olmasın."

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

"UZUN DÖNEM OLURSA BİZ VARIZ"

"3 aylık vize verildiğini duyduk. 3 aylık bir şey için biz yokuz. 3 ay, 6 ay olarak yokuz. Uzun dönem olursa biz varız.

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

"TÜRK ŞOFÖRLER, YURT DIŞI TALEBİ İYİ KARŞILIYOR"

"Türk şoförler yurt dışındaki talebi çok güzel karşılıyorlar. Gelir yüksek. Yurt içindeki talepte bir sıkıntı yok. Çünkü boşta olan şoförler de var."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading