Yandex Metrica

İBB İstanbul’daki lodosun bilançosunu açıkladı

İBB İstanbul’daki lodosun bilançosunu açıkladı

İBB yayınladığı bilançoda İstanbul'da etkili olan lodos nedeniyle 33 çatı uçtuğunu, 192 ağaç, 52 trafik ışığı ve yön tabelasının devrildiğini bildirdi. 232 tehlike arz eden parçanın düştüğünü, 12 aracın da hasar gördüğünü söyledi.

Genel

23.01.2024, 22:02

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, etkili olan lodos nedeniyle 4 kişinin öldüğünü, 33 çatının uçtuğunu, 192 ağacın devrildiğini, 232 tehlike arz eden parçanın düştüğünü, 52 trafik ışığı ile yön tabelasının devrildiğini ve 12 aracın hasar gördüğünü açıkladı.

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

15 TEMMUZŞEHİTLER KÖPRÜSÜ'NDE TRAFİK TEK ŞERİTTEN KONTROLLÜ BİR ŞEKİLDE SAĞLANIYOR

Fırtına toplu ulaşım araçları ile trafiği de olumsuz etkiliyor. 15 Temmuz Köprüsü’nde trafik kontrollü olarak tek şeritten sağlanırken, bazı raylı sistem seferleri ile deniz ulaşımı da aksıyor. İBB'nin açıklaması şöyle:

"İstanbul'da etkili olan lodos fırtınası ve şiddetli yağış nedeniyle; 33 çatı uçtu, 192 ağaç devrildi, 232 tehlike arz eden parça düştü, 52 trafik ışığı ve yön tabelası devrildi, 12 araç hasar gördü. Teyakkuzda olan İBB Ekipleri, olaylara hızla müdahale ediyor. Fırtına toplu ulaşım araçları ile trafiği de olumsuz etkiliyor. 15 Temmuz Köprüsü'nde trafik kontrollü olarak tek şeritten sağlanırken, bazı raylı sistem seferleri ile deniz ulaşımı da aksıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading