Yandex Metrica

FETÖ'nün 'Suriçi Yapılanması' ortaya çıktı! Süpürgeye bile para saklamışlar

FETÖ'nün 'Suriçi Yapılanması' ortaya çıktı! Süpürgeye bile para saklamışlar

İstanbul ve Bursa'da FETÖ'ye yönelik yürütülen operasyonlarda, örgütün yeniden yapılanma metotları ortaya çıktı. Polisin baskın yaptığı evlerde, elektrikli süpürgelerin içinde binlerce TL para bulundu.

Genel

23.01.2024, 19:04

İstanbul ve Bursa'da FETÖ'ye yönelik yapılan operasyonlarda FETÖ terör örgütünün yeniden yapılanma metotları ve şifreleri deşifre oldu. 2 milyon 300 bin TL para ve altının ele geçirildiği operasyonda, örgüt içi haberleşmeyi sanal ortamda yürüten FETÖ üyelerinin, gizli toplantıları ortaya çıktı. 

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

11 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

22 Mart günü İstanbul ve Bursa'da yapılan operasyonlarda 'Marmara Bölgesi Suriçi Büyükşehir Yapılanması' içinde yer alan 11 şüpheli ele geçirilmişti. 

Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait olmayabilir! Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait... Haberi Görüntüle

YURT DIŞI HATLARIYLA TAKİPTEN KAÇIYORLAR 

8 gün önce gözaltına alınan FETÖ üyelerinin birinden çıkan örgütsel dökümanların şifrelerin çözüldü. FETÖ'nün yeni bir yapılanmaya gittiği, örgütsel faaliyetlerine hala devam ettikleri ve yurtdışı menşeili GSM operatörleri üzerinden iletişim kurdukları ortaya çıktı. 

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

2 MİLYON TL'DEN FAZLA PARA ELE GEÇİRİLDİ 

Operasyonda baskın yapılan evlerdeki aramalarda 'himmet' adı altında toplanan 322 bin 180 TL, 93 bin 315 dolar, 4 bin 485 euro ile 483 bin 580 TL değerinde altın ve 27 bin 190 TL değerinde olan 21 ziynet eşyası ele geçirildi. Ele geçirilen toplam miktarın 2 milyon 294 bin 931 TL olduğu bildirildi. 

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

ELEKTRİKLİ SÜPÜRGEDEN PARA ÇIKTI

Balya balya bulunan paranın bir kısmı elektrikli süpürge içinden çıkarken, bir kısmı da yatak bazaları ve dolap çekmecelerine gizlenmiş olarak bulundu. 

Yapılan baskında gözaltına alınan 11 şüphelinin 6'sı dün yapılan yargılama ile tutuklanırken, 5'i serbest bırakıldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading