Yandex Metrica

FETÖ'cü İnandı'nın ifadesine ulaşıldı! Şok eden itiraflar

FETÖ'cü İnandı'nın ifadesine ulaşıldı! Şok eden itiraflar

İfadesi ortaya çıkan FETÖ'cü İnandı: "Gülen ile yüz yüze görüştüm. En son 2021 Mart ayında görüştüm. 2017'den bu tarihe kadar Orta Asya Sorumlusu görevini yürüttüm."

Genel

09.02.2024, 09:59

Terör örgütü FETÖ'nün beyin takımında bulunan ve aynı zamanda örgütün Orta Asya Genel sorumlusu olan Orhan İnandı Kırgızistan'dan getirildikten sonra en çok merak edilenlerden biri de İnandı'nın ifadesinde yer verdikleri oldu.

Hürriyet'in ulaştığı FETÖ'cü Orhan İnandı'nın ifadesinde art arda itiraflar var. 36 yıldır FETÖ terör örgütünün içinde bulunduğunu ifade eden İnandı, "Gülen ile yüz yüze görüşmelerim oldu. En son 2021 Mart ayında görüştüm. Adil Öksüz ile Ankara'da bir evde tanıştım. 36 yıldır bu hareketin içindeyim. 2017'den bu tarihe kadar Orta Asya Sorumlusu görevini yürüttüm. Kırgızistan'da ülke imamı olarak görev yaptığım doğrudur" dedi.

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

FETÖ YETKİLİLERİ İÇİN PASAPORT ALMIŞ

FETÖ terör örgütüyle üniversiteye kayıt döneminde tanıştığını söyleyen İnandı, sohbetlere katılma himmet getirme konusunda sorumluluk üstlendiğini belirtti. Ankara’daki sohbetler sırasında Adil Öksüz’le tanıştığını aktaran İnandı, 2017’den sonra FETÖ’nün Orta Asya sorumlusu olarak, Azerbaycan, Tacikistan, Türkmenistan gibi ülkelerdeki sorumluların üzerinde olduğunu açıkladı. İnandı, ayrıca örgüt yetkililerine pasaport almak için Kırgızistan yetkilileriyle görüştüğünüde itiraf etti.  İnandı, ifadesinde, hareminin ve servetinin olduğu yönündeki bilgileri kabul etmezken, "Hiçbir ülkenin casusu değilim" dedi.

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

"ÖRGÜT ÖZ ELEŞTİRİ YAPMALI"

FETÖ’nün Orta Asya Genel Sorumlusu olduğunu itiraf eden Orhan İnandı’nın kendisine yakın olan diğer örgüt üyelerine, “Çoğu zaman vicdan muhasebesi yapıyorum ve şunu görüyorum; ben de dahil örgüt yöneticileri yüzünden, on binlerce insan işinden oldu, hayatlar alt üst oldu. Bizlerse lüks yaşam sürmeye devam ediyoruz. Bu duruma ‘yolun kaderi’ diyemeyiz. Örgüt bir öz eleştiri yaparak yanlışlarını kabul etmeli ama bunu yapacak cesaret ben de dahil kimsede yok” dediği ortaya çıktı.

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

DİNİ NİKAHLI EŞİNİ ÖRGÜTTEN GİZLEMİŞ

Orhan İnandı’nın neredeyse 15 yıldır Kırgız bir kadınla ilişki yaşadığı ve söz konusu bu ilişkisinden de 2 çocuğu olduğu öğrenildi. Diğer taraftan İnandı’nın bu ilişkiyi örgütten gizlediği, dini nikahını örgüt dışı bir imama kıydırdığı belirtildi. İnandı gibi dini nikahlı ilişkiler yaşayan FETÖ üst düzey yöneticileri arasında Abdullah Aymaz, Mustafa Özcan ve Harun Tokak’ın da bulunduğu öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading