Yandex Metrica

Fatih'te yabancı uyruklu iki grup arasında bıçaklı kavga! 4 kişi yaralandı

Fatih'te yabancı uyruklu iki grup arasında bıçaklı kavga! 4 kişi yaralandı

Fatih'te ortalık savaş alanına döndü. Yabancı iki grup arasında çıkan sopalı ve bıçaklı kavga sonucu 4 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Genel

23.01.2024, 20:06

Fatih Karagümrük Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre iki yabancı uyruklu grup arasında bilinmeyen bir nedenden ötürü kavga çıktı.

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

BIÇAKLI KAVGADA 4 KİŞİ YARALANDI

Sabah saatlerinde iki kadın tarışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken tarafların yakınlarının gelmesiyle ortalık savaş alanına döndü. Sopa ve bıçaklarla birbirlerine saldıran tarafların kavgası sonucu 4 kişi yaralandı.

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin müdahalesiyle kavga son buldu. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken kavgaya karışan kişiler polis ekiplerince gözaltına alındı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading